Lilla Baren på Riche i december

Här nedan hittar du schemat för klubbarna i Lilla Baren på Riche.


Onsd 5/12
Leenus De Milo & Kim Sandberg
Leenus De Milo a.k.a. Bruce Leenus, a.k.a. mr Winstam spelar med Kim Sandberg i Lilla Baren 22-02.


Tors 6/12
Maria Linden / I Break Horses
Maria Linden från I break Horses kliver in i lilla baren med sitt dimmigt regnbågstonade ljudlandskap. Lilla baren 22-02

Fred 7/12
Dj Von Arfve + M.C. Toffa,
Lilla Baren har ett särskilt band till detta band Teddybears, som är våra trogna följeslagare och som vi älskar att ha hos oss. Kom och upptäck varför.

Lörd 8/12
Sebastian Braun
kom och lyssna och njut när Sebastian Braun spelar i Lilla Baren på Riche!.

Sönd 9/12
Creative Soul w. Robin, Marvin & Chris
Söndagarna I Lilla baren på Riche är lite långsammare än de andra dagarna i veckan. Just den här söndagen blir det långsamt på ett souligt sätt tillsammans med Robin, Marvin & Chris.

Tisd 11/12
Liselott Wennerström & August Ekström
Riche, Lilla Baren gästas av Liselotte Wennerstrand och August Ekström bakom skivspelarna. Skrikande moog och sprakande trummor utlovas!


Onsd 12/12
"Sjuan" säsongsfinal 12e december! Åter 9e januari.
Varannan onsdag. Spela sjutumsvinyl i Lilla Baren. Sjuan är en klubb där alla får vara med och spela vinyl. instruktioner; 1. ta med tre vinylsinglar (7tums). 2. skriv upp ditt namn på tavlan. 3. vänta på din tur. 4. spela din musik. om du gillar det så

Tors 13/12
JULKONSERT DEL I; Peter Bjorn and John - livespelning,
Julkonserten i Lilla Baren är en tradition med många år fyllda av fina framträdanden. I år har lilla baren två julkonserter, på scenen till den första står inga mindre än Peter, Bjorn and John. Gratis inträde!

Fred 14/12
Say Yeah! with Sophisticated Savage
Den här kvällen gästas lilla barens skivspelare av Say Yeah! with Sophisticated Savage

Lörd 15/12
ROCKERS
Rockers, Gustav Bendt och Micke Goulious, spelar på Riche, Lilla Baren en fredag i månaden. Gustav och Micke behärskar de flesta genrer men spelar mest ska, gammal rock och rykande blues

Sönd 16/12
Daniel Hallberg & Eddie Ågren
Söndagarna I Lilla baren på Riche är lite långsammare än de andra dagarna i veckan.Daniel och Eddie bjuder på en personlig blandning av allt från disco, funk och (gubb)rock till moderna elektroniska toner. Till vardags är dessa gossar reklamare.

Tisd 18/12
"CLOSER"
"CLOSER", en klubb full av musik och foton och fin stämning., Lång Kalle och Rockfoto Emma står för allt det fina. Denna gång har Kalle och Emma kurerat en utställning med Elisabeth Toll. Utställningen kommer att vara till december

Onsd 19/12
Mogge Sseruwagi & Dr Jimmy
Mogge och Jimmy spelar in julen i Lilla Baren på Riche.

Tors 20/12
COCONUT GROVE (Åsa N & Malena S)
Lilla Baren kommer att fyllas av rikligt med stök och allsång till Coconuts bästa Rockabilly- och Rock 'n' Roll- musik. Det blir även tidig R'n'b och sa vi massor av dans?!

Fred 21/12
Julkonsert del II; Matti Alkberg
Mattias Alkbergs Begravning, En föreställning, ungefär en timme lång. Mattias Alkberg läser dikter, och spelar tungmedryckande psykrock och pop med sitt nya sjumannaband. Om döden! Ångest! En helkväll man inte vill missa, vi lovar! Dessutom spås det att jorden går under ikväll.


Lörd 22/12
Christmas BULLY
Under de sista skälvande dagarna innan jul så passar Calle Carboni på att tillsammans med husmusikern Luciano Leiva och de evigt energiska bröderna Kleerup fira in julens ankomst och börja nedräkningen inför årets slut.

Sönd 23/12
Rödluvan och Vargen med QUETZALA & ZEKE
Dagen innan julafton så gästas lilla baren av Quetzala Blanco & Zeke Tastas aka Rödluvan & vargen.

Tisd 25/12
På juldagen styrs Lilla Baren på Riche av bröderna Ressle.
Bröderna kan allt om disco, och dom får garanterat era sknkor att vibrera.

Onsd 26/12
Marisa Fjärem & Erik Undehn
Marisa Fjärem och Erik Undehn lovar en kväll i kontrasternas tema., Torchsongs och post punk, power pop och space disco, west coast 70's och obskyr fransk new wawe.

Tors 27/12
Norrlands Guld med Ralf Starlund & Evil Owve
Bakom skivspelarna i kväll hittar vi Ralf Starlund & Evil Owve, det kan sluta hur som helst.


Fred 28/12
Mathias Lindström
I kväll gästas lilla baren av Mathias Lindström som även står för musiken.Det blir mellandagsmusik på högsta volym.

Lörd 29/12
Orson
Per Nyström & Johan Murén står bakom den återkommande klubben. Konceptet är enkelt; en eller flera klassiska filmer är temat för kvällen och visas i Lilla Baren. Musiken är sedan vald för att tonsätta filmerna och skapa nya, alternativa soundtrack. Det här blir årets sista ORSON!

Sönd 30/12
Daniel Hallberg & Eddie Ågren
Söndagarna I Lilla baren på Riche är lite långsammare än de andra dagarna i veckan. Daniel och Eddie bjuder på en personlig blandning av allt från disco, funk och (gubb)rock till moderna elektroniska toner. Till vardags är dessa gossar reklamare.

Månd 31/12
NYÅRSAFTON
Nyårsafton firas sedvanligt på Riche I år med ett späckat program:
Brunch ; Per Nyström
Kväll ; Tommie X & FestaMysaMaila
Natt ; 1/1 ca: 24.15 - Surprise med Rebecca & Fiona

Tisd 1/1
Stängt