Lilla Baren på Riche i maj

Här nedan hittar du schemat för klubbarna i Lilla Baren på Riche i maj.

Tisdag 10/5 Dark side of Mr. Mohn
Micke Mohn visar upp sin mörka sida i Lilla Baren.

Onsdag 11/5 Jejo
Jejo, som är kvällens DJ har gett sig fan på att, just där och då, skapa en unik kontakt mellan musiken och sina nyinköpta Buffalo-dojor.

Torsdag 12/5 Trollkarlens Hatt
Luciano Leiva och Gustav Bendt ger sig varje torsdag ut på en upptäcktsfärd i sin magiska hatt med uppdrag att gräva fram den bästa psykedelian, rocken, diskon och krauten. Varje vecka med en ny gäst-DJs och en och annan livespelning. Klyschan "musik du inte visste att du älskade" har sällan varit så passande.

Fredag 13/5 Stadsmissionen soundsystem
Henrik Andersson & Jonas Jonsson som bland annat startade upp Stadsmissionens skivhörn på Hagagatan och drev klubbarna Suburbia och Garaget har rotat bland alla bortskänkta skivor och tar med sig en trave superba guldkorn.

Lördag 14/5 Fatima Möter...
Fatima hittar du vanligtvis bakom rodret på Strand, men den här lördagen har hon fått ledigt. Som vanligt är hon dock hemlig med exakt vad som händer denna kväll i Lilla Baren, men vi kan lova att det kommer bli bra.

Tisdag 17/5 Gärdesfesten PreParty Del 3
Sommaren är inte långt borta och det betyder att legendariska Gärdesfesten inte heller är långt borta. Den tredje förresten i ordningen går denna kvällen av stapeln i Lilla Baren.

Onsdag 18/5 Sjuan
SJUAN är en hyllning till skivformatens skivformat - 7" vinylsingeln. SJUAN är ett forum där alla tillsammans bidrar för att visa hur fantastisk sjutumssingeln är för att framhäva den perfekta låten. SJUAN har ingen DJ utan alla gästerna uppmuntras istället att ta med sig sina tre favoritsinglar som de får spela under kvällen. Allt i sann demokratisk anda med kösystem. Alla genrer är välkomna. Alltid med låten i centrum. Eller kanske snarare skivpucken.

Torsdag 19/5 Trollkarlens Hatt
Se ovan.

Fredag 20/5 Seb Roc
Sebastian Woolgar spelar skivor.

Lördag 21/5 ¡PANCHO & LEFTY!
Ni kanske trodde att Pancho and Lefty var en gammal Townes Van Zandt-låt. Men så är inte nödvändigtvis fallet. Under Lisa Milberg och Per Nyström, båda till vardags i bandet The Concretes, vakande hand blir det en lördag i månaden succéklubb på Riche.

Tisdag 24/5 Ben Loveless
Ben Loveless har jobbat både bakom disken och med konsten i Lilla Baren förut. Nu driver han Galleri Nordenhake men återvänder för ett gästspel i Dj-båset.
Se ovan.

Onsdag 25/5 Martina & Steffi
Grattis! Det är löneonsdag och även premiär för Martina Myrsell och Stephanie Winter på Riche, två salongslejon som vet hur en slipsten ska dras. Det blir progg och koftrock, psyk och flowerpunk, powerpop och heavyrock samt dumpunk och gubbsunk. De lovar också lovar att inte spela gladpop. Skönt va?

Torsdag 26/5 Trollkarlens Hatt
Se ovan.

Fredag 27/5 Pretty Woman & Dr. Melfi
Aka. Emma & Viktoria spelar skivor.

Lördag 28/5 Sunshine Baby
Sunshine Baby är jeansgudarna Mackan och Nils som kommer och spelar "rocky disco and funky rock" för er. De själva menar att det blir "fett som smör, djupt som havet och väldigt glättigt däremellan"