Lilla Baren på Riche i oktober

Här nedan hittar du schemat för klubbarna i Lilla Baren på Riche.

Tisd 16/10
Jens Lundström
Jens Lundström (Cul de sac) spelar allt mellan himmel och jord men även från rymden. Garage, psych, soul, soundtracks, funk, jazz, trummor, orgel och en och annan flöjt!

Onsd 17/10
Sjuan
Sjuan är en hyllning till skivformatens skivformat - 7" vinylsingeln.SJUAN är ett forum där alla tillsammans bidrar för att visa hur fantastisk sjutumssingeln är för att framhäva den perfekta låten.SJUAN har ingen DJ utan alla gästerna uppmuntras istället att ta med sig sina tre favoritsinglar som de får spela under kvällen.Allt i sann demokratisk anda med kösystem.Alla genrer är välkomna.Alltid med låten i centrum. Eller kanske snarare skivpucken.
Instruktioner; 1. ta med tre vinylsinglar (7tums). 2. skriv upp ditt namn på tavlan. 3. vänta på din tur. 4. spela din musik.
 Om du gillar det så kan du repetera från steg 1.
sjuan är varannan onsdag. varmt välkomna!

Torsd 18/10
Elena Wolay
Elena Wolay ligger bland annat bakom;"Jazz är farligt" och "Cosmic Hysteria".Hon är dessutom en medlem i kollektivet Pådrag. Det blir konstigt instrumentalt, Tittyshakers, influenser från öst och stök.

Fred 19/10
FAUST
Första lördagen varje månad har Luciano Leiva och Nathalie Åhbeck sin konstklubb Faust, där bjuds det på samtal med konstnärer, filmvisningar och konserter allt i filmens kompromisslösa regi. Det här kan bli höstens viktigaste kulturella mötesplats.

Lörd 20/10
Magnus Högmyr
Sist Magnus spelade solo i Lilla Baren skrev vi om hans stora öron, som säkert är lika stora fortfarande(de musikaliska öronen alltså), men det skulle inte förvåna oss om kvällen flyter fram på en våg av böljande Balearica och turkisk psych. Magnus har själv sagt att han skall klä sig i något glammigt.

Sönd 21/10
Rudolf Nordström
Rudolf Nordström a.k.a Mr. Tophat från Junk Yard Connection spenderar söndagen i lilla baren och passar på att släppa sitt nypressade projekt. Eftersom det är söndag kommer det bli hysterisk sittdans.

Tisd 23/10
TommieX & FestaMysaMaila
Under den gångna sommaren var det här värdparet brunare och gladare än alla andra när de lanserade sommarklubben "After Tan" I Lilla Baren. De gör nu ett återbesök, fortfarande lika bruna(??!) och hoppas ta udden av höstens intåg med regnig disco, reverbad slyngelelectro och stylad depressionsindie!

Onsd 24/10
Mogge Sseruwagi & Dr Wolf
Mogge Sseurwagi taröver bakom skivspelarna i lilla baren och tar med sig Dr Wolf. Det här kommer bli storslaget och hett som en natt i Miami.

Torsd 25/10
Göran" Gördis" Henriksson
Det blir Soul, ModJazz, R&B, Rocksteady, Latin med GÖRDIS!

Fred 26/10
Seb Roc & Joakim Åhlund
Ingen av dessa två herrar behöver någon närmare presentation. Receptet för kvällen låter som följande: 1 del dumma låtar, 1 del punkiga låtar, 1 del Kraut ,0.5 del raphits och vipps har det bakats en smart mix.

Lörd 27/10
ORSON
Kvällen tema: SYMPATHY FOR THE DEVIL
Per Nyström & Johan Murén står bakom den återkommande klubben.Konceptet är enkelt; en eller flera klassiska filmer är temat för kvällen och visas i Lilla Baren. Musiken är sedan vald för att tonsätta filmerna och skapa nya, alternativa soundtrack.Per och Johan spelar till The Devils av Ken Russell och Viy av Georgi Kropachyov.Kom och sälj din själ till djävulen tillsammans med Orson i Lilla Baren som en uppvärmning för Halloween.

Sönd 28/10
Daniel Hallberg & Eddie Åberg
Daniel och Eddie bjuder på en personlig blandning av allt från disco, funk och (gubb)rock till moderna elektroniska toner. Till vardags är dessa gossar reklamare

Tisd 30/10 Maia Reuterswärd
Den här tisdagen tar Maia Reuterswärd över taktpinnen i Lilla baren och spelar nytt och gamalt men garanterat bra. Bli inte förvånad om det bli dansgolv en tisdag.

Onsd 31/10 " Sjuan "
SJUAN är en hyllning till skivformatens skivformat - 7" vinylsingeln.SJUAN är ett forum där alla tillsammans bidrar för att visa hur fantastisk sjutumssingeln är för att framhäva den perfekta låten.SJUAN har ingen DJ utan alla gästerna uppmuntras istället att ta med sig sina tre favoritsinglar som de får spela under kvällen.Allt i sann demokratisk anda med kösystem.Alla genrer är välkomna.Alltid med låten i centrum. Eller kanske snarare skivpucken.
Instruktioner; 1. ta med tre vinylsinglar (7tums). 2. skriv upp ditt namn på tavlan. 3. vänta på din tur. 4. spela din musik.
om du gillar det så kan du repetera från steg 1.
sjuan är varannan onsdag. varmt välkomna!