Lilla Baren på Riche i september

Här nedan hittar du schemat för klubbarna i Lilla Baren på Riche i september.

Tisdag 6/9

18-22
Moa E. Sandberg Bokrelease "Söta pojkar är bara på låtsas"
DJ:s Adriana Sesserin & Erik Sandberg
22-02
Kriget, smyglyssning & videopremiär
DJ:s Jocke Åhlund

Onsdag 7/9 "Sjuan" Höstpremiär, värdar: Mats Wigerdahl & Thomas Antik
SJUAN är en hyllning till skivformatens skivformat - 7" vinylsingeln. SJUAN är ett forum där alla tillsammans bidrar för att visa hur fantastisk sjutumssingeln är för att framhäva den perfekta låten. SJUAN har ingen DJ utan alla gästerna uppmuntras istället att ta med sig sina tre favoritsinglar som de får spela under kvällen. Allt i sann demokratisk anda med kösystem. Alla genrer är välkomna. Alltid med låten i centrum. Eller kanske snarare skivpucken.

Torsdag 8/9 Lisa Milberg
Concretes Lisa Milberg kommer fortsätta spela under hösten. Modern pop och indie, fingertoppskänsligt utvalda hits och disco.

Fredag 9/9 Tom Hakava & Björn Olofsson
Ta tuben, bussen, en taxi, kanske spårvagnen, eller gå rätt in i Lilla Baren på Riche den nionde september. Kristallkronorna kommer att glittra i takt med bländande musik från DJ-båset. Elektriskt skrammel från underjorden som får dig att tro på livet och tanken på ännu en höst och vinter som väntar runt hörnet. Ta på dig bästa sviden och blåsan. Nybroviken kanske svämmar över. Vem vet vem bryr sig.

Lördag 10/9 "Kärleksspelningen" Nicole & Jockum
När Nicole, som ni kanske känner igen från Teatergrillen, och Jockum, som ni kanske känner igen från Our Legacy gifte sig i somras bestämde de att de skulle spela skivor tillsammans, och nu har kvällen kommit. Förvänta er en kärleksfull stämning strålandes ut från DJ-båset!

Tisdag 13/9 Psychedelic Schoolgirls
Liselotte och Filippa kommer på återbesök igen och spelar rockigt och gubbigt från 60 och 70-tal

Onsdag 14/9 Masquer, releaseparty, från 19:00
Den 14 september släpper Masquer sitt debutalbum "Cover My Face As The Animals Cry" och firar detta med att bjuda till fest på Riche. De kommer köra ett kort liveset med hjälp av Per Egland och Helena Gutarra (LaPuma) och till DJ-båset har de bjudit in Andreas Tilliander, Björn Hansell och Victor Tarre med flera. Missa inte

Torsdag 15/9 Martina & Stephanie
Martina Myrsell och Stephanie Winter kommer och spelar på Riche denna kväll. De är två salongslejon som vet hur en slipsten ska dras. Det blir progg och koftrock, psyk och flowerpunk, powerpop och heavyrock samt dumpunk och gubbsunk. De lovar också att inte spela någon gladpop. Skönt va?

Fredag 16/9 Johan Ressle
Johan Ressle, legitimerad DJ-räv, kommer och spelar elektronisk disco.

Lördag 17/9 Masterhit, Vernissage: In Every Tree
Elaka basgångar, skrikande centraleuropeér, livskriselectro och nyrakad italo med Anders Kilander och Fredrik Strage. Garanterat fritt från krukmakarpop och skäggrock. Allt du och din tygpåse drömt om men inte vågat fyllegoogla.

Tisdag 20/9 Lisa Milberg
Se ovan

Onsdag 21/9 "Sjuan"
Se ovan

Torsdag 22/9 Jonas Jonsson
Jonas Jonsson har hand om Statsmissionens skivavdelning och har varit på besök på Riche tidigare. Det brukar innebära garagerock, knepig psykrock och allt möjligt annat obskyrt men bra.

Fredag 23/9 Luciano Leiva
Luciano behöver ingen närmre presentation för vana Riche-besökare. För första gången på många år har han dock lämnat sina trygga torsdagar och flyttat in på en fredag, och dessutom en lönefredag. I Riches universum är detta ett smärre mirakel.

Lördag 24/9 Freddie Foureyes (Frantic/RocketRoom/ Sivletto)
Förra sommaren hade Freddie en av sommarklubbarna på Riche. Nu är det dock inte rockabillyn som gäller utan soulen, funken och den äldsta r'n'b:n.

Tisdag 27/9 Linus Lutti
Linus Lutti jobbar vanligtvis bakom baren, men den här kvällen står han istället bakom skivspelarna och levererar indier, rock och annat fint.

Onsdag 28/9 Johan Fredriksson (Nostalgipalatset)
Johan Fredriksson spelar skivor

Torsdag 29/9 Sophisticated Boom Boom
Adriana & Moa bjuder på körsbärsröda leenden och retrochic eskapism i form av smäktande melodramer, tvetydiga franska lolitor, svängig exotica, lössläppt rockabilly och sprudlande yéyé.

Fredag 30/9 Mackan Price
Mannen även känd som Basutbudet kommer på besök och tar med sig det fetaste av det feta. Den där musiken andra DJ:s inte vågar spela ute.

Lördag 1/10 Orson
Per Nyström och Johan Murén kör temakvällar med film och spelar sitt eget soundtrack , Giallo, klassisk scifi och vilda östern tillsammans med den svängigaste relaterade musiken.