Mack-favoriten Scandwich kommer till city

Efter drygt tre år i Midsommarkransen får populära Scandwich en ny filial mitt i stan. Precis som tidigare utlovas "gudomligt goda mackor", öl och naturviner.

Scandwich har gjort succé med sina prisbelönta mackor och i höst expanderar de. Den nya restaurangen, som kommer att ligga på upprustade Malmskillnadsgatan i city, planeras öppna i mitten av oktober. 

– Det ska helt enkelt bli jävligt kul. Vi kommer att fortsätta göra det vi gör, fast i stan. Vi kommer att köra öppet sju dagar i veckan, både lunch och kväll. Mackor till alla!, säger Johan Lind, ägare och uppstartsansvarig på Scandwich, i ett pressmeddelande.

Tanken är fortfarande att gäster ska vilja hänga, äta och dricka gott, däremot kommer det att serveras olika mackor på de olika ställena.

– Som alltid är mackorna i fokus. Det är ju vår grej, det vi gör bäst. Men vi älskar även öl och vin. Och i viss mån alkoholfri dryck. Men mest öl och vin. Så det kommer vi att ha mycket av. Från olika producenter. Och länder. Och så. Och vi kommer att fortsätta med vår overkligt generösa prissättning på vinflaskor, säger Johan.

Just nu försöker de hitta folk som kan och vill jobba.

– Vi söker personal för fullt. Det märks verkligen att en hel del lämnat restaurangbranschen för att göra annat. Men det löser sig. Det gör det alltid!, säger Johan Lind.