Mister French nylanserar med ny design och "dinner club" som koncept

Det är konceptdesignern Robert Bohman som ligger bakom uppdateringen av Mister French som har genomgått en större renovering, bland annat med en helt ny bardel och flera chambre séparéer. Efter att ha smygöppnat för utvalda gäster häromveckan nylanserar krogen nu som dinner club.

Med den nya planlösningen och interiören storsatsar nu Mister French på att skapa en ny musikscen. Under mars månad satsar man på livemusik varje onsdag, torsdag, fredag och lördag där du kan ta del av musik från bland andra Titiyo medan du sippar på goda drinkar i baren.

- Mister French ska vara ett ställe som är livligare och mer internationellt än andra krogupplevelser i Stockholm. Nu har vi anpassat konceptet, lokalen och laget bakom för att skapa en dinner club av högsta kvalitet, säger Calle Eriksson, nöjeschef för Mister French.

Thomas Åsberg, kökschef, har skapat matkonceptet baserat på franska kolonier där de hämtar smaker från Indonesien, Laos, Kambodja, Marocko och Vietnam.

Nylanseringen innebär även en satsning på evenemang och klubb. Under de inledande månaderna kommer man att satsa på livemusik tillsammans med systrarna bakom HOSS STHLM. Först ut är Soul Company med Blenda, följt av Cornelia Jakobs, Maria Hazell, Nova Miller och Titiyo.

- Vi är på god väg att skapa något som verkligen har saknats i Stockholm. Vi vill att det ska vara en bubblande restaurangmiljö, med hög puls, där bar- och restauranghänget alltid gränsar till fest, säger Calle Eriksson.