Mister French årets Food & Beverage Partner på Summerburst 2019

I år är det nionde året i rad som Summerburst annordnas i Stockholm, nytt för 2019 är att Mister French blir Food & Beverage Partner. Mister French kommer förutom att ha höga ambitioner när det kommer till mat ta ett helhetsgrepp kring serveringsområdena som Cabanas och andra VIP-paketeringar.

Nytt för i år är även att Summerburst Daytime Party flyttar in på festivalområdet, med ambitionen att förhöja festivalupplevelsen. En dagsfest-scen med sin alldeles egen artist-line-up kommer presenteras för första gången i Summerbursts historia. Tänk glitter, konfetti och palmer.

Dagsfesterna kommer äga rum på lördagen i Stockholm med klockan 12.00, och för att ta del av detta krävs det att man har något typ av premiumpaket.

– Summerburst går hand i hand med våra verksamheter. Våra gäster älskar Summerburst och vi är mer än glada över att kunna erbjuda dem denna produkt i ny tappning! säger Sten Carlgren, Mister French.

Idag ingår F12-Terrassen, Kallis, Wisby strand och Strandbryggan och självklart Mister French i Mister French-gruppen vars signum är fest och upplevelser.

– Vi är väldigt glada över att starta vårt samarbete med Mister French. Deras ställen går rakt in i vår målgrupp och vi har många roliga saker på gång tillsammans som vi kommer kunna dela med oss av inom kort. - Anders Boström, festivalgeneral Summerburst.

Summerburst pågår mellan 30-31 augusti i Stockholm.