Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Strandbryggan

4,5 • 4 recensioner
Strandbryggan

Strandbryggan, tidigare kallad "Tvillingarnas", är en kombination av bar, restaurang och café som har öppet under sommarhalvåret. Belägen på en brygga 360 grader runt ett litet hus där kockarna huserar, invid Djurgårdsbron, är det här ett av de populäraste tillhållen för stockholmare och turister sommaren i city. Om du är båtburen finns bra tillläggningsplatser samt båtcharter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2018

När vädret är fint, och till och med när solen gått ner så är det mysigt här. Deras rosévin är wow, så himla gott, bra utvalt. Deras räkor är lika goda dom i alla former. Att sitta nere vid vattnet och äta en räkmacka el... Visa hela »

21 maj 2018

Grymt ställe när vädret vill och det inte är för mycket folk.

Listad i: Bra barer
10 jul 2018 · Uppdaterad

Supertrevligt men fantastiskt läge precis vid djurgårdsbron där man kan njuta av solen och titta på folk. Var där en dag när det var lite halvvarmt men då vi satt i lä kunde vi riktigt njuta av ett glas rosé (deras egna rosé som verkligen kan... Visa hela »

6 apr 2016 · Uppdaterad

MAGI kan uppstå på denna fantastiska brygga 5/5!