Münchenbryggeriet öppnar en unik ölhall

Under sommaren öppnade Münchenbryggeriet sin Beer Garden – en uppskattad uteservering på bryggeriets innergård. Beer Garden blev snabbt en omtyckt oas för stockholmarna, så därför flyttar man nu in konceptet i den 1000 kvadratmeter stora mässhallen.

Münchenbryggeriets Winter Beer Garden ska värma upp Stockholm när kylan gör det svårare att mötas på uteserveringar och restauranger i dessa tider. I den stora mässhallen skapar man under helgerna en unik mötesplats för alla generationer. I lokalen finns det något för hela familjen, som musik, global foodcourt, konst och hantverksöl direkt från det egna bryggeriet.

Den rymliga lokalen gör det möjligt att ses på ett säkert sätt med avstånd, samtidigt som Münchenbryggeriet har byggt upp en inspirerande och avslappnad atmosfär med en stor bar, akvarium, ett orangeri och mycket annat. I foodcourten serverar kända kockar kreativ streetfood från världens alla hörn och i baren finns ett gediget utbud av hantverksöl från bryggeriet en trappa ner.

Alla beställningar av mat och dryck sker digitalt och man följer löpande myndigheternas restriktioner. Münchenbryggeriet Beer Garden håller öppet fredagar och lördagar.