Münchenbryggeriet Beer Garden

5,0
5 betyg
$$
Restaurang
Bar
Münchenbryggeriet Beer Garden
5,0
5 betyg

Efter succén sommaren 2020, när Münchenbryggeriet öppnade upp sin Beer Garden, bestämde man sig för att skapa samma koncept inomhus med start under hösten. Här serveras spännande, innovativ och internationell streetfood varvat med det egna ekologiska ölet. Scenen gästas av musiker inom genrer som jazz, americana och reggae varvat med dj:s.

För att återskapa den där varma känslan under vintern, har Münchenbryggeriet förvandlat sin stora eventlokal till en Winter Beer Garden med utsikt över Riddarfjärden och Stockholms stadshus. Matkonceptet är detsamma som det ursprungliga sommarkonceptet: spännande streetfood från hela världen till ett överkomligt pris, tillagad av samma kockar som då. Bland dryckerna hittas Münchenbryggeriets ekologiska hantverksöl som är bryggt på plats i deras anrika bryggeri. Utbudet består av ett nytt urval som är speciellt framtaget för säsongen. Man har även satt upp en cocktailbar med fokus på lokalt gin och svensk whiskey.

Hela lokalen har utnyttjats för att liva upp i vintermörkret. Här är det högt i tak, med stora ytor att röra sig på och avstånd mellan borden. Inredningen är klassisk med traditionella matsalsmöbler och äkta mattor, men lokalen har även dekorerats med växter och ett akvarium som projiceras över baren. Även musiken har anpassats för att spegla maten och atmosfären. Fokus ligger på en eklektisk mix av bland annat jazz, världsmusik, soul, reggae, rock och elektronisk musik och man har även byggt en scen som ska tilltala alla smaker.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Münchenbryggeriet Beer Garden Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Recensioner av Münchenbryggeriet Beer Garden

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kanonställe i superfin och stor lokal, grym utsikt över Riddarfjärden och stadhuset och tittar man inåt så ser man ett minst 30meter långt akvarium (ser äkta ut 😃). God mat, schyssta priser, helt enkelt ett kanonställe👍👍👍

Var helt klart stockholms bästa ställe under sommaren och på något vis har dom lyckats lika bra när dom förflyttade in hela konceptet till deras stora salar! Ett måste för alla som gillar god mat och grym öl!

Fantastisk lokal, härlig atmosfär och stort utbud god öl! 👍

Perfekt ställe att mötas i små/ stora sällskap och mycket trevlig personal samt mat/ dryck. Rekommenderar.

Fantastiskt ställe med härlig stämning och otrolig mat! Trevlig personal och även corona vänligt i dessa tider! Rekommenderar alla att gå hit

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Representerar du Münchenbryggeriet Beer Garden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Münchenbryggeriet Beer Garden?

Vi har klassificerat Münchenbryggeriet Beer Garden som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar
  • Whiskybar

Vilken typ av mat serveras på Münchenbryggeriet Beer Garden?

På Münchenbryggeriet Beer Garden serveras bland annat:

  • Streetfood
  • Internationellt

Vad kostar det att äta på Münchenbryggeriet Beer Garden?

Münchenbryggeriet Beer Garden ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Var ligger Münchenbryggeriet Beer Garden?

Münchenbryggeriet Beer Garden ligger på Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25, Södermalm. I närheten ligger Hornsgatan. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 450m).