Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Münchenbryggeriet Beer Garden

5,0
5 recensioner
Redigera Münchenbryggeriet Beer Garden
Münchenbryggeriet Beer Garden

Efter succén sommaren 2020, när Münchenbryggeriet öppnade upp sin Beer Garden, bestämde man sig för att skapa samma koncept inomhus med start under hösten. Här serveras spännande, innovativ och internationell streetfood varvat med det egna ekologiska ölet. Scenen gästas av musiker inom genrer som jazz, americana och reggae varvat med dj:s.

För att återskapa den där varma känslan under vintern, har Münchenbryggeriet förvandlat sin stora eventlokal till en Winter Beer Garden med utsikt över Riddarfjärden och Stockholms stadshus. Matkonceptet är detsamma som det ursprungliga sommarkonceptet: spännande streetfood från hela världen till ett överkomligt pris, tillagad av samma kockar som då. Bland dryckerna hittas Münchenbryggeriets ekologiska hantverksöl som är bryggt på plats i deras anrika bryggeri. Utbudet består av ett nytt urval som är speciellt framtaget för säsongen. Man har även satt upp en cocktailbar med fokus på lokalt gin och svensk whiskey.

Hela lokalen har utnyttjats för att liva upp i vintermörkret. Här är det högt i tak, med stora ytor att röra sig på och avstånd mellan borden. Inredningen är klassisk med traditionella matsalsmöbler och äkta mattor, men lokalen har även dekorerats med växter och ett akvarium som projiceras över baren. Även musiken har anpassats för att spegla maten och atmosfären. Fokus ligger på en eklektisk mix av bland annat jazz, världsmusik, soul, reggae, rock och elektronisk musik och man har även byggt en scen som ska tilltala alla smaker.

Användarbilder på Münchenbryggeriet Beer Garden Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 dec 2020

Kanonställe i superfin och stor lokal, grym utsikt över Riddarfjärden och stadhuset och tittar man inåt så ser man ett minst 30meter långt akvarium (ser äkta ut 😃). God mat, schyssta priser, helt enkelt ett kanonställe👍👍👍

4 dec 2020

Var helt klart stockholms bästa ställe under sommaren och på något vis har dom lyckats lika bra när dom förflyttade in hela konceptet till deras stora salar! Ett måste för alla som gillar god mat och grym öl!

4 dec 2020

Fantastisk lokal, härlig atmosfär och stort utbud god öl! 👍

4 dec 2020

Perfekt ställe att mötas i små/ stora sällskap och mycket trevlig personal samt mat/ dryck. Rekommenderar.

4 dec 2020

Fantastiskt ställe med härlig stämning och otrolig mat! Trevlig personal och även corona vänligt i dessa tider! Rekommenderar alla att gå hit