Årets Kock firar 40 år med en pop up på Nobis Bisto Bino. Foto: Pressbild Årets Kock firar 40 år med en pop up på Nobis Bisto Bino. Foto: Pressbild

Nobis Hotel får besök av Årets Kock

Under oktober månad går Nobis Hotel Stockholm och Årets Kock samman för ett samarbete i form av en pop up på Nobis Bistro Bino. Gästerna får då möjlighet till en unik kulinarisk upplevelse med maträtter framtagna av finalisterna i 2023:s upplaga av Årets Kock. 

Årets Kock verkar för att uppmärksamma och belöna landets mest begåvade kockar, samt främja innovation, hållbarhet och kreativitet inom matlagning. I samband med sitt 40-årsfirande gör man ett gästspel hos Nobis, där det kommer erbjudas en varierad meny med säsongens bästa råvaror. Bland annat kommer gästerna få prova rätter såsom lättrimmad hälleflundra med picklad och isad rabarber, serverad med vinägrett på rabarberjuice, dashi, dillolja och hjärtsallad, och ravioli med havgus, kantareller, kantarellskum och frissesallad med vinäger.  

– Vi är stolta över att få välkomna Årets Kock till Nobis Hotel Stockholm för detta spännande samarbete. Det är fantastiskt för oss som partner till Årets Kock att kunna erbjuda våra gäster möjligheten till att äta rätter framtagna av årets finalister, alla i en och samma restaurang, säger Andrea Carlsen, PR & marknad på Nobis Hospitality Group, i ett pressmeddelande. 

Pop up-restaurangen på Bino har premiär den 2 oktober och håller öppet till och med den 29 oktober, med begränsat antal sittningar under lunch och middag. På Nobis hemsida kan du boka bord samt se årets pop up-rätter. 

Information
Visa på karta