NOFO inviger innergården med vinfestival

Den 25 maj ställer NOFO Wine Bar till med en hejdundrande sommarfest för att inviga sin lummiga innergård. Festen går i vinets tecken, med vinimportörer som ställer ut och vinprovningar – allt till tonerna av livemusik och dj:s.

Det är dags att inviga den mysiga innergården på NOFO och det väljer man att göra genom en vinfestival den 25 maj. Till festivalen har ett 10-tal vinimportörer med olika inriktning bjudits in, och dessa kommer att ställa ut sitt sortiment till försäljning och även erbjuda vinprovningar.

– Vi har ju en helt magisk innergård här på NOFO som verkligen kommer till sin rätt i försommar-solen, så det är klart att vi ska ställa till med vinfestival för att inviga sommaren! Vi har bjudit in alla våra favorit-importörer och planerar för fullt hur vi kan aktivera hela innergården, säger Linnea Tammemägi, Food & Beverage Manager på NOFO Wine Bar.

Köket kommer att servera Tarte Flambée och kolgrillade grillspett och konceptet NOFO Sessions riggar upp för livespelning på innergården, varvat med dj:s som spelar hela dagen och kvällen. 

Vinimportörerna som ställer ut på NOFO den 25 maj är Pompette, Words & Wine, Terroir, Vinoliv, TM Kvalitetsviner, Ward Wine, Handpicked, Wine Trade och Wicked Wine. Inträdet till vinfestivalen är gratis och dryckesbiljetter köps på plats.