Nu öppnar Dubbel Dubbel i Stockholm

Dubbel Dubbel blev snabbt en succé i Göteborg och i dagsläget finns restaurangen på tre adresser runtom i staden. Göteborgskrögarna har även hunnit med att öppna en filial i Malmö, men nu står Stockholm näst på tur. I april flyttar Dubbel Dubbel in på Norra Stationsgatan 60 i Hagastaden.

Den kinesiska restaurangkedjan Dubbel Dubbel, som kör stenhårt på sharing-konceptet, ska äntligen öppna sin första filial i Stockholm. Om man har ett extra gott öga till kinesisk mat, och är dumplingfrälst, är chansen stor att man redan har testat på konceptet om man har befunnit sig i Göteborg.

Som stockholmare behöver man från och med april inte ta sig längre än till Hagastaden för att njuta av kinesiska smårätter, dumplings, husmanskost och setmenyer. I köket influeras man främst av den kinesiska provinsen Sichuan, men också av andra områden som kännetecknas av kryddstark mat.

Dubbel Dubbels plan är att expandera runtom i Sverige de kommande åren, och redan i år planeras fem öppningar. Restaurangen i Stockholm kommer att servera lunch och middag, samt erbjuda take away och hemkörning.