Ny klubb vill fylla tomrum på Stockholms nattklubbsscen

Snart ser en ny nattklubb dagens (eller nattens) ljus, när nattklubbsproffsen Pontus Rudin och Albin Winterhagen lanserar Sensu Night MarketKasai. Tillsammans har de många års erfarenhet av vad både lokala och internationella gäster förväntar sig av en nattklubb.

Nattklubben går under namnet Sensu Night Market och beskrivs som en skön mix av mat, dryck, musik, människor och intryck. Bakom satsningen står Pontus Rudin och Albin Winterhagen, som tillsammans har erfarenhet från klubbar som Café Opera, Stureplan 1, Atrium och Wall.

– Det blir en nattmarknad som innehåller allt från mat och dryck till musik, människor och intryck. Man vet aldrig riktigt vad man kan förvänta sig. När vi fick  höra om Kasais renovering och stora planer kände vi att det var helt rätt tajming att vara en del av resan, säger Pontus och Albin.

De är själva klubbrävar som vet vad den kräsna stockholmspubliken vill ha. Musikprofilen kommer att hålla en internationell standard och beskrivs som glad och dansvänlig tech-house.

– Vi har lagt mycket tid på att hitta dj:s som matchar vår musikprofil och ser fram emot att välkomna såväl internationella akter som lokala talanger.

Sensu Night Market håller öppet fredagar och lördagar klockan 23–03 med start den 25 augusti. Klubben har en åldersgräns på 25 år.