Ny sommarklubb på Solidaritet för alla partyglada

I sommar blir det glatt söndagspartaj när Solidaritet och Moon Motel teamar ihop sig med klubbprofilen Martin "Miss Inga" och slår upp dörrarna till nya söndagsklubben Wide Open. Hit välkomnas krogfolk, partyglada gays och alla andra som vill släppa loss i slutet av veckan.

Bakom klubbsatsningen står Johan Stangenberg och Zeke Tastas från Solidaritet och Moon Motel tillsammans med Martin ”Miss Inga” Johansson från gayklubben Backdoor, som nyligen utsågs till Årets klubb av QX. En del av festen förläggs till Solidaritets innergård ett stenkast från Stureplan.

- Vi kände att vi ville starta en riktigt bra söndagsklubb för krogfolk och gays, den kemin är magisk och resulterar alltid i bäst fest. Sen är vi de enda som kan erbjuda fest under bar himmel ända fram till 05 vilket är helt magiskt, säger Johan Stangenberg, nattklubbschef på Solidaritet.

Under sommaren väntar en rad olika dj:s vid sidan om festliga överraskningar. Musikmässigt utlovas glada hits och "rajraj" på innergården och "den fetaste techno- och housemusiken" inne på Moon Motel. Johan Stangenberg ser fram emot roliga och långa klubbkvällar.

- Jag har ju varit på Martins geniklubb Backdoor så jag är övertygad om att det kommer bli hur kul som helst! Mycket happenings, rekvisita och en gigantisk lineup av olika dj:s. Så fort det börjar bli ljust kommer vi förse alla gäster som vill med solglasögon.

Premiären sker den 3 juni och därefter håller Wide Open igång fram till september.

Öppettider: Söndagar kl 00-05
Inträde: Fri entré
Åldersgräns: 22 år