Nour El Refai stod för underhållningen på premiären av Bliques nya standup-koncept. Foto: pressbild Nour El Refai stod för underhållningen på premiären av Bliques nya standup-koncept. Foto: pressbild

Nytt standup-koncept på Blique by Nobis

Under 2024 utökar designehotellet Blique by Nobis sitt utbud med ett nytt standup-koncept. Ambitionen är att berika nöjeslivet för såväl långväga gäster som för bofasta stockholmare. 

På premiären stod Nour El Rafai för underhållningen, och framöver är en noga utvald line-up av komiker planerade att inta scenen på Origo, Bliques bar och lounge. Näst på tur – närmare bestämt den 21 mars – står standup med Christoffer Nyqvist och Daniel Sanchez på programmet. Därefter äger standupkvällarna rum en gång i månaden. Vilka komiker som är inbokade avslöjas efter hand på Bliques hemsida. Inträdet är kostnadsfritt, men då platserna är begränsade rekommenderas besökare att komma i god tid.

– Blique by Nobis är inte bara en plats för boende och mat, vi även en levande destination som ständigt strävar efter att erbjuda en mångsidig kulturell upplevelse för våra besökare. Vi är glada över att introducera detta nya standup-koncept och ser fram emot att välkomna både etablerade och nya talanger till vår scen, säger Andrea Carlsen, PR & marknad på Nobis Hospitality Group, i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta
  • Datum
    21 mars