Origo

2,0
1 betyg
Bar
Origo
2,0
1 betyg

Inuti designhotellet Blique by Nobis döljer sig baren och loungen Origo, hotellets "urbana vardagsrum". Här kan du bland annat gå på livespelningar, kolla in utställningar, dricka drinkar eller bara ta en kaffe.

Bar, lounge och vardagsrum – Origo håller öppet från mitt på dagen till sen kväll och har utrymme för det mesta. Dagtid kan man slå sig ner i en soffa eller vid ett långbord och jobba i lugn miljö, med 60-talsinfluerad design. Kvällstid höjs stämningen med asiatiskt influerade drinkar, livespelningar och konstutställningar. Bland dryckerna hittar du exempelvis klassiska drinkar med en twist, GT i olika varianter, öl, vin, bubbel och alkoholfria drinkar. I baren serveras även barmat i form av pizza, sallad och snacks för den som är hungrig.

Här kan såväl konstintresserade som musikälskare, samt den som helt enkelt bara är svag för hotellmiljöer, mingla runt och ta del av diverse events. Precis som resten av hotellet, bjuder även Origo på väldesignad, modern miljö. Här har man även jobbat på den lite varmare loungekänslan med lädersoffor, golvkuddar, mattor, växter och färgstark konst. Industrikänslan står de råa betongväggarna för.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Origo Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,0
1

Recensioner av Origo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

På bottenvåningen i hotellet Blique by Nobis, bredvid receptionen och i den stora fina lobbyn ligger Origo, hotellets sportbar.
Det är en väldigt fin bar. Helt rund och en trevlig plats att sitta på. Men där tar det också slut, vid den fina miljön. ...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,0
1

Representerar du Origo?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Origo?

Vi har klassificerat Origo som:

  • Cocktailbar

Var ligger Origo?

Origo ligger på Gävlegatan 18, 113 30, Vasastan. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 700m).