Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Origo

0,0
0 recensioner
Redigera Origo
Origo

Inuti designhotellet Blique by Nobis döljer sig baren och loungen Origo, hotellets "urbana vardagsrum". Här kan du bland annat gå på livespelningar, kolla in utställningar, dricka drinkar eller bara ta en kaffe.

Bar, lounge och vardagsrum – Origo håller öppet från mitt på dagen till sen kväll och har utrymme för det mesta. Dagtid kan man slå sig ner i en soffa eller vid ett långbord och jobba i lugn miljö, med 60-talsinfluerad design. Kvällstid höjs stämningen med asiatiskt influerade drinkar, livespelningar och konstutställningar. Bland dryckerna hittar du exempelvis klassiska drinkar med en twist, GT i olika varianter, öl, vin, bubbel och alkoholfria drinkar. I baren serveras även barmat i form av pizza, sallad och snacks för den som är hungrig.

Här kan såväl konstintresserade som musikälskare, samt den som helt enkelt bara är svag för hotellmiljöer, mingla runt och ta del av diverse events. Precis som resten av hotellet, bjuder även Origo på väldesignad, modern miljö. Här har man även jobbat på den lite varmare loungekänslan med lädersoffor, golvkuddar, mattor, växter och färgstark konst. Industrikänslan står de råa betongväggarna för.

Se även Blique by Nobis, Arc, Boketto

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Origo!

Användarbilder på Origo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild