Påsk på Brasseriet och Grodan

Påsk på Brasseriet och Grodan

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Vill man fira påsk på stan så är krogsyskonen Brasseriet, Grodan och Trattoria Montanari några alternativ att räkna med.

Den 29 mars - 2 april serverar Brasseriet inne i operahuset en påskmeny med sill, lamm och chokladdessert. I restaurangen har man samtidigt gömt påskägg som barnen får leta efter. Även Grodan uppmärksammar påsken och serverar både lamm och en hel påskplatå med klassiker som till exempel gravad lax och inlagd sill. Till dessert blir det chokladägg, såklart.

Italiensk påsk
Från skärtorsdag till påskafton kan man dessutom fira med traditionella italienska påskrätter på familjens italienare, Trattoria Montanari. Här består påskmenyn av traditionellt påskbröd med pecorino, hemmagjorda passatelli, brässerad lammkotlett och tiramisu.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.