Porsche Racing Grand Finale

Lucky Star är Porsche Racings team och de har kört Porsche Carrera Cup Scandinavia under hela året och nu vill de fira sin Grand Finale på Solidaritet. Det som känns extra kul är att det är söndag den 28 september. Stockholm behöver verkligen mer action söndag-tisdag.


Kl 23.00 drar de igång Scandinavian Music Convension som är där för att göra ett pre-event inför 2009. Det är något av Skandinaviens största klubbarrangemang. Sega Game Event är även där och delar ut gratis TV-spel. Absolut Vodka är där och serverar drinkar tillsammans med Burn. Att teamet kommer vara på plats är kanske inte så svårt att gissa men till och med Lucky Stars bil (den på bilden antar jag) kommer att vara på plats!

Alla samarbetspartners har slagit sina plånböcker ihop och fixat så ni kommer in gratis. För att komma in ska ni OSA till [email protected], vilket jag garanterat kommer att göra. Och i första hand inte som alkholist, utan som Porschefanatiker!


För information och köp av VIP-biljetter till Porsche Carrera Scandinavias final i Mantorp park den 28 september skicka ett mail till [email protected]