Pressbild Pressbild

Premiär för nya Sommarbaren på Riche

Riche, vars status inom Stockholms krogliv varit en självklarhet sedan Tore Wretmans tid, slår i sommar upp portarna för sin nya uteservering. Centralt belägen på Ingmar Bergmans gata blir Sommarbaren en mötesplats för den som vill uppleva det bästa av restaurangens mytomspunna vibe kombinerad med Lilla Barens livfullhet.

Med ett fokus på somrig mat och dryck finns här flera alternativ att välja bland. I sann Riche-anda är sommarmenyn inriktad på det klassiska, med rätter som dubbel cheeseburgare med picklade jalapeños och pommes. I köket använder man sig av kvalitetsråvaror, bland annat är alla grönsaker odlade ute vid Ulriksdals Värdshus i Solna. 

Riches Sommar har premiär den första juni, då man firar med festligheter som dj-maraton, livemusik, grill och glassvagn. Därefter håller man öppet dagligen under sommaren. 

– Sommarbaren blir en betydande del av Riche sommar. Öppet alla dagar så länge det inte är sjukt dåligt väder, lite högre musik, bärs, bubbel, vindrinkar och dj:s onsdag till lördag. Det kommer bli en toppensommar!, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Riche, i ett pressmeddelande.

Information

Visa på karta