Premiär för ett gäng sommarklubbar på Riche

Juni betyder premiär för en rad heta sommarfester på Riche. Den 10 juni drar klubbandet igång i Lilla Baren. Gratis inträde gäller under alla sommarklubbar hela sommaren. Varje tisdag till lördag kl 22-02 bjuds det på blandad musik med alltifrån Rock och R'n'b till punk och europeisk konstmusik. Klubbarna arrangeras av ett gäng kända namn som bland annat PeeWee, Thomas Rusiak, Christian Falk, Christian Cederteg och många fler.


Nedan följer Sommarens klubbschema:

- Varje fredag med premiär den 10 juni:

Coconut Grove
Åsa Norin och Malena Skoglund-Linderqrantz kommer att bidra med sommarens Rockabilly- och Rock 'n' Roll- musik. Det blir även R'n'b à la 40 och 60-tal. Arrangörerna hoppas på ett livligt dansgolv.

- Varje lördag med premiär den 11 juni:

Get Rich Or Die Trying
André Möllerfors (mer känd som PeeWee) och Thomas Rusiak som är aktuella med singeln Slap that deejay, arrangerar en klubb med en stökig blandning av hiphop, soul, rock, punk och pop. En härlig röra av röj, lovar PeeWee och Rusiak.

- Varje tisdag med premiär den 14 juni:


Katomania
Det blir rejäl fest när Katomania fixar festen. Den mystiske japanen Katoman driver bland annat en musikbar i Tokyo. För övrigt är han manager för ett band som kallar sig Nisennenmondai. Katomania kommer även arrangera en hel del evenemang i Stockholm under sommaren.

- Varje onsdag med premiär den 15 juni:

Cedertegreglerna
Tony Cederteg är Art Director på klädmärket Our Legacy. Han är också förläggare och formgivare och driver klubben Fukt. Tony Cedertegs mål är att hitta på så mycket roliga saker som möjligt. Bland annat blir det gäst-dj:s och utställningar. Han hoppas på mycket dans.

- Varje torsdag med premiär den 16 juni:

Jack Of $pades
Det är Nathan Hamelberg och Imperiets basists Christian Falk som slår ihop sina unika skivsamlingar vilket resulterar i en härlig blandning av afroamerikansk homomusik, europeisk konstmusik, komisk jazz och ghettofunk som de själva uttrycker det.

Innan de regelbundna sommarklubbarna kör igång hålls flertalet klubbkvällar på Riches Lilla Bar. Se datum nedan:

Torsdag 2 juni
Devil's Daughter's

Fredag 3 juni
Marcus Price

Lördag 4 juni
Jungle Jim


Tisdag 7 juni
Psychedelic Schoolgirls Summer Rumble

Onsdag 8 juni

Rich Lads Club


Torsdag 9 juni
Rocker's Summer Rumble

Riche | Lilla Baren | tisdag-lördag | 22-02 | gratis inträde |