Premiär för Grodan Sergels nattklubb

Fredagen den 18 september kommer Grodan Sergel att ha premiär för sin nya nattklubb. Det kommer att bli en färgsprakande kväll med djs såsom Eddy Cabrera, Samvice och Dj Jam. Nattklubbscheferna Behrang Eslami och Alexander Pärleros har förberett allt sedan februari så räkna med en premiär utöver det vanliga med maxade ljud- och ljusanläggningar, upplysta rulltrappor, en duo med saxofon och bongo, och mycket mer. Killarna har tidigare erfarenheter från ett flertal klubbar i Stockholm, nu senast Grodan Grev Ture som de tog från att ha varit inaktivt som klubb en längre period till en riktig succé i våras.

Postgången mellan Sveavägen och Sergelgatan kommer alltså inte att vara sig lik på fredagar och lördagar längre. Från att på dagen vara en restaurang och lugnare bar kommer Grodan Sergel framåt natten att förvandlas till en klubb med två dansgolv och tre barer. Man kommer att kunna beställa drinkar på upp till tre liter, vad som händer då återstår att se. Vad som är extra kul är att de lyckats få femtillstånd, så nu finns det ännu ett alternativ om man vill festa ända in på morgonen.

- Det kommer det att vara ett galet party, på det stora dansgolvet kan du höra housemusik och på det lilla kommer det spelas sköna hits, säger Behrang.

Premiärhelgen
Fredag 18 september
23:00 VIP-inbjudna
00:00 Öppnar för allmänheten
DJ: Eddy Cabrera, Samvice, DJ Jam
Duo med saxofon och bongo

Lördag 19 september
Livespelning med Bust, en housetrio som gjort en låt speciellt till Grodan.
DJ Jam

21 år | 23:00 – 05:00 | Från 120 kr