Punk Royale tar över krogen Coco & Carmen

Kvarterskrogen Coco & Carmen grundades för 41 år sedan på Banérgatan 7 och är en av Östermalms klassiker. Genom åren har restaurangen bytt ägare flera gånger och nu tar gänget bakom Punk Royale över. Den 21 augusti öppnar Coco & Carmen upp för lunch, för att i september ha en grand opening för kvällar.

Coco & Carmen blir Punk Royales fjärde restaurang tillsammans med Punk Royale och Punk Royale Café i Stockholm samt Punk Royale Copenhagen. Teamet bakom Punk Royale skriver i ett pressmeddelande att de ser fram emot att driva Coco & Carmen vidare i samma anda som tidigare. De kommer varsamt att utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog.

”Vår ungdomliga energi och nyfikenhet kombinerat med Coco & Carmens stamgäster sedan många år kommer att skapa den moderna kvarterskrog som Stockholm förtjänar, där alla ska känna sig som stamgäster”, skriver de i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Att kombinera motsatser har varit en del av vårt DNA sedan starten, det ligger i vårt namn och alla som har varit hos oss har känt att vi gör det i allt från smaker, råvaror, hospitality och ambience. Den här gången kan vi avslöja att det kommer att bli lite mindre Punk, lite mer Royale” säger Erik Gustafsson, medgrundare och styrelseordförande i Punk Royale-koncernen.

Coco & Carmen kommer att öppna för luncher den 21 augusti för att sedan ha en grand opening för kvällar i september. Det kommer även att erbjudas catering från både Coco & Carmens meny och Punk Royales koncept.