Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Coco & Carmen

Efter både skandaler och succéer öppnar folket bakom dekadenta finkrogen Punk Royale sin tredje restaurang i Stockholm, denna gång på Östermalm. Under augusti 2019 tog de över regin av Coco & Carmen, en av stans äldsta kvarterskrogar. De kommer att driva Coco & Carmen vidare i samma anda som tidigare, men varsamt utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog.

Se även Punk Royale, Punk Royale Café

Användarbilder på Coco & Carmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Coco & Carmen av Malin S.
  • Bild från Coco & Carmen av Malin S.
  • Bild från Coco & Carmen av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 feb 2020

Om Punk Royale ( det är samma ägare som Coco & Carmen) är restauranvärldens badboy och svarta fåret (på ett bra sätt) så är Coco & Carmen flickvännen som är spännande men ändå trygg utan att vara tråkig eller PK. Visa hela »

1 apr 2020

Jag som älskar Punk Royale på Söder har länge velat prova deras senaste tillskott i familjeskaran och förra veckan fick jag chansen.
Coco & Carmen är en lite mer sofistikerad version av Punk Royal. Östermalmsvänlig om så vill. Dock utan att var... Visa hela »

4 nov 2019

Så kul med en Punk Royal x2! Lokalen är enkel, inte lika utsmyckad som Söders Punk Royal (inga rökmaskiner etc). Bara mörka väggar, lagom hög musik och en discolampa. Maten var fantastisk, en 9 rätter set menu med ostron, piggvar, vaktel, havskräfta, hjo... Visa hela »

22 jun 2020

Älskade denna restaurang när jag var där i höstas. Maten är lika god och spännande som på Punk Royale men med en lugnare atmosfär. Fortfarande lika bra service med trevligt bemötande utan att vara det minsta stelt och perfekt timing med rätterna.

1 dec 2019

Jättegod mat! Men på ett sånt här ställe förväntar jag mig bättre service och att de har koll. Personalen upplevdes som rörig och stressad. Man får inte veta i förväg vad man kommer serveras för rätter och de presenterades snab... Visa hela »