Coco & Carmen

Top 100
4,4
18 betyg
$$$$
Restaurang
Coco & Carmen
4,4
18 betyg

Efter både skandaler och succéer öppnar folket bakom dekadenta finkrogen Punk Royale sin tredje restaurang i Stockholm, denna gång på Östermalm. Under augusti 2019 tog de över regin av Coco & Carmen, en av stans äldsta kvarterskrogar. De kommer att driva Coco & Carmen vidare i samma anda som tidigare, men varsamt utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
18

Recensioner av Coco & Carmen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det har pratats mycket om Coco & Carmen och vi har vänner som tycker den är klart bäst i stan. Jag håller inte med, bra - absolut, men inte bäst. Priset är inget fel på, det är bra för att vara en avsmakningsmeny på "11 serveringar".

Om Punk Royale ( det är samma ägare som Coco & Carmen) är restauranvärldens badboy och svarta fåret (på ett bra sätt) så är Coco & Carmen flickvännen som är spännande men ändå trygg utan att vara tråkig eller PK.

Årets bästa restaurangbesök! Förutom att vara en otroligt prisvärd avsmakningsmeny är den också magiskt god.

Varje rätt lämnar oss helt stumma och känslan av att "det här är menyns bästa rätt". Jag kan fortfa...

Jag som älskar Punk Royale på Söder har länge velat prova deras senaste tillskott i familjeskaran och förra veckan fick jag chansen.
Coco & Carmen är en lite mer sofistikerad version av Punk Royal. Östermalmsvänlig om så vill. Dock utan att var...

Lokalen charmig och personlig. Var halv-stammis på gamla Coco o Carmen. Annorlunda som Punk, men fortsatt värt många återbesök. Fast avsmakning med kreativt innehåll. Servicen god.

Så kul med en Punk Royal x2! Lokalen är enkel, inte lika utsmyckad som Söders Punk Royal (inga rökmaskiner etc). Bara mörka väggar, lagom hög musik och en discolampa. Maten var fantastisk, en 9 rätter set menu med ostron, piggvar, vaktel, havskräfta, hjo...

Otrolig upplevelse! Avsmakningsmeny med vinpaket som definitivt är värt pengarna. Du får inte därifrån varken hungrig eller törstig!

Jag hade höga förväntningar och hade det gått hade den fått 3,5 ⭐️

Spännande koncept och väldigt trevlig personal!

Besviken på vodka + caviar då jag hade velat ha en vodka med bättre kvalitet från Sverige och inte ”...

Vi var 4 personer en lördag i mars. Vi tog drykespaketet, det var inte tillräckligt för menyn, man måste alltså beställa mer. Sittningen på två och enhalv timme räcker inte, det borde vara en timme till. Maten var riktigt bra. Servicen var mycket bra.

Älskade denna restaurang när jag var där i höstas. Maten är lika god och spännande som på Punk Royale men med en lugnare atmosfär. Fortfarande lika bra service med trevligt bemötande utan att vara det minsta stelt och perfekt timing med rätterna.

Jättegod mat! Men på ett sånt här ställe förväntar jag mig bättre service och att de har koll. Personalen upplevdes som rörig och stressad. Man får inte veta i förväg vad man kommer serveras för rätter och de presenterades snab...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
18

Representerar du Coco & Carmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Coco & Carmen?

Coco & Carmen ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på Coco & Carmen?

Coco & Carmen ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Serverar Coco & Carmen lunch?

Ja, Coco & Carmen har lunchserveringar.

Var ligger Coco & Carmen?

Coco & Carmen ligger på Banérgatan 7, 114 56, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Karlaplan (ca 650m).