Foto: Burgsvik Group Foto: Burgsvik Group

Sandhäxan-gänget tar över Dramatenterrassen i sommar

Gänget bakom krogar som Sandhäxan, Frippe och Strandhäxan tar över Dramaten­terrassen i sommar. Där vill de skapa en inkluderande hemmafestkänsla med mat, dryck och dj:s.

När Sandhäxan-gänget nu tar över Dramatenterrassen vill de göra den öppnare, lättare och mer inkluderande. De aktiverar både terrassen och rummen innanför den, med mat och dryck främst från medelhavsområdet.

– Mackor är okomplicerat och tryggt och egentligen den enda maten som behövs. Den tanken blev Sandhäxan. Om man går ut och käkar vill man sitta i en bar. Så är det bara, därför behövdes Frippe. Och nu, konsensus i att förfesten och hemmafesten egentligen är roligare än själva utgången. Det, och de där tre rummen innanför Dramatenterrassen, blev något. Vi började fantisera ihop den perfekta hemmafesten, säger Mattias Svensson, ägare på Sandhäxan.

Dramatenterrassen öppnar den 3 maj och håller sedan öppet onsdag till lördag hela sommaren från klockan 17. Vädret avgör hur lång säsongen blir, men säkert är att man håller öppet åtminstone augusti ut.

Information
Visa på karta