Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bakom mackstället Sandhäxan står skådespelaren Erik Jerka Johansson, Mattias Svensson samt Fredrik Sundberg. Hit kan du komma för att käka lunch, ta en bira eller plocka med dig något från deli-disken. Bland utbudet hittar du mackor, kaffe, öl, vin, ost och chark.

Se även Strandhäxan

Användarbilder på Sandhäxan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sandhäxan av These S.
  • Bild från Sandhäxan av Catrin M.
  • Bild från Sandhäxan av Markus B.
  • Bild från Sandhäxan av Louise L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 aug 2019 · Uppdaterad

Edit aug 2020: Gav Sandhäxan en ny chans idag och det var verkligen mycket bättre. Åt någon kycklingmacka med någon cole slaw och chilisylt (hört lite om den, därför jag var sugen på att testa). Den var nice! Stor portion också. Kanske inte den... Visa hela »

Listad i: Att recensera
9 aug 2019 · Uppdaterad

Jag älskar mackor, det är det jag skulle välja om jag bara fick äta en maträtt resten av mitt liv. Så därför blev jag lite besviken. Speciellt efter alla hyllningar. Jag lovar att testa det igen och kanske ta andra smörgåsar, men denna gång b... Visa hela »

17 maj 2019 · Uppdaterad

Dra mig baklänges det här är så OTROLIGT bra! Det är en mackhimmel som jag vill besöka varje lunch. Kommer kanske göra det också, no shame. Älskar goffiga mackor.

Hypen var total när skådisen och goff-matsälskaren Erik Johansson... Visa hela »

23 aug 2019

Äntligen blev det till sist ett besök på hypade Sandhäxan. Goda mackor, men vi hade förväntat oss mer mat, mer ost och mer ”håll-käften-mackor”. Pris: 130:- exkl. dryck. Känns lite overkill att behöva köpa största storleken, f... Visa hela »

21 okt 2022

Hot tuna sandwich på @sandhaxan.
Lokalen liten men mysig. Mackan är god men inte magisk. Tar lite lång tid innan vi får mackorna.

6 jan 2023

Stans bästa mackor! Var beredd på att behöva stå i kö, men det är det värt. Detta ställe är hypeat för en anledning. Missa inte deras klassiker Grilled cheese och crispy chicken. Tonfisken är också grym! Allt är grymt. Trevlig och r... Visa hela »

26 mar 2022

Jag har ALDRIG ätit en godare macka. Vi fick lite panik när vi såg kön ringla sig lång på gatan utanför, men det visade sig att de flesta väntade på att få hämta upp mat. Jag skulle tippa på att vi väntade på ett bord i 15-... Visa hela »

21 mar 2020

Äntligen testat sandhäxan! Absolut ett soft ställe, goda mackor helt klart, men kanske inget exceptionellt. Förstår inte varför dom inte har öppet på söndagar eftersom att det känns som att den här måltiden passar absolut som bäst d... Visa hela »

15 jan 2020

Lite besviken på Sandhäxan då förväntningarna var skyhöga efter all hype. Vi var tre personer som beställde en grilled cheese, en fried chicken sandwich och en parmiggiana (aubergine, mozzarella och tomatsås) och delade på. Priset låg på 1... Visa hela »

12 jul 2022

Det är gott, men kanske lite för mycket hype..

29 sep 2019

Det är en Hype...och just det en hype. Men vilken besvikelse. Jag och maken bestämmer oss och testa stället efter och sett och hört så mycket om det. Första vi slås av är hur "gömt" det egentligen ligger. Det finns ingen tydlig skyltning och p... Visa hela »

3 jan 2023

Magi magi magi magi

30 maj 2019

Nästan overkligt goda mackor med generös fyllning och fluffigt bröd. Grilled Cheese med lager och åter lager av smält ost och crunchiga chips är som en smekning i gommen. Kan det bli bättre? Tror inte det. Längtar redan till nästa besök!

16 sep 2020

Jag har varit här flera gånger och jag har träffat rätt på menyval varje gång. Den Kinesiskt influerade mackan med fänkålskrydda till är nåt av det godaste jag ätit någonsin. Svår och flottig att äta, men det är vä... Visa hela »

10 okt 2019

Första och sista gången. Svindyra och extremt små mackor. Smakade som vilken macka som helst. 120kr?! R-Å-N. Vi var ett sällskap på 5 personer och alla testade olika, och alla var överens: Första och sista. Hade hellre spolat ned pengarna i toaletten. Spik... Visa hela »

19 maj 2022

Gå inte hit! Priserna var skyhöga men matchade inte kvaliteten. Otroligt flottigt på ett dåligt sätt.

30 nov 2020

Trodde det va bättre än så. Mycket publicitet och rekommendationer. Men nej nej. Har iaf provat på. Thats it. Sorry men kan inte ge bra betyg.

5 apr 2020

Håller med Adam L, gott men inte imponerande för de priserna. Hade mackan kostar hälften hade jag kommit tillbaka. Saknar fler alternativ på menyn och mer smaker i mackorna.

23 sep 2020

Antar att det här kan kallas comfort food. Alltså är det smaskigt - eller om man hellre vill: fett och geggigt.

3 jul 2021

Blev magsjuk. Deras kyckling är inte klar. Mina två vänner vart också sjuka.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.