Frippe

4,0
4 betyg
Restaurang
Hemsida
Frippe
4,0
4 betyg
Hemsida

Nya Frippe är Sandhäxans spansksmakande filial inhyst i Dramatens bakficka. Här serveras både mindre och lite större rätter, med soliga Spanien som röd tråd genom både mat- och dryckesmenyer. Lokalen var tidigare en kvarterskrog, vars namn hänvisar till Dramatens uppförare Gustav 'Frippe' Fredriksson, och som gänget bakom Sandhäxan valt att behålla. 

Föreslå ändringar

Recensioner av Frippe

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2023

Frippes!

Helt nyöppnat i en superhärlig lokal men jättebra läge!
Här sitter du längs en härlig lång bardisk och äter! Trevlig koncept om man inte är för många, då blir det jobbigt att hamna på rad. Lite trist at... Visa hela »

2 sep 2023

Till Frippes går du för att Sandhäxangänget har tagit över lokalen och du vet att om det är ett gäng som är bra på koncept så är det de! Jag älskar idén, en enorm matbar där man ska kunna droppa in, äta något och d... Visa hela »

7 sep 2023

Jag är sedan tidigare smått besatt av den stökiga, flirtiga stämningen som finns på Sturehof, dock är det Sturehof och en öl kommer alltid kosta över 100kr.
Men det är ingen fara, för nu har jag Frippe! En stökig, modern och sexig restaur... Visa hela »

18 sep 2023