Foto: Smådalarö Gård/Facebook Foto: Smådalarö Gård/Facebook

Skaldjurssöndagar på Smådalarö Gård

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Under tre söndagar i september, med start den 13:e, hyllar man havets läckerheter på Smådalarö Gård. Mellan klockan 12 och 16 varje söndag kan du njuta av det bästa från havet med läckerheter som hummer, krabba, färska räkor och ostron. Till skaldjuren serveras surdegsbröd, citron och dressingar. Man har även extra fina priser på champagne, dagen till ära.

En lättare skaldjursplatå kostar 545 kronor per person, och man måste boka senast fyra dagar innan besöket. Bokning sker här, alternativt via telefon (08-501 551 35) eller mejl ([email protected]).

Om du vill göra upplevelsen till något extra går det att boka till övernattning efter skaldjursmiddagen. Hotellvistelsen med frukost kostar 895 kronor för två personer. Bokningen hittar du här.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.