Smakfestivalen satsar på hållbar matlagning. Foto: Pressbild Smakfestivalen satsar på hållbar matlagning. Foto: Pressbild

Smakfestivalen satsar på hållbarhet i tidningskvarteren

I slutet av september fylls tidningskvarteret i Marieberg av mat och dryck, då Smakfestivalen arrangeras. Festivalen riktar sig till alla som gillar god mat och nytänkande restauranger och matkoncept.

Under två dagar, den 22–23 september, kan du träffa och inspireras av olika mataktörer och gäster som på något sätt tänker om, tänker nytt och tänker smart. Och förstås äta en hel del gott. Matfestivalen ordnas i tidningskvarteren kring DN-skrapan, där det bland annat ordnas en pop-up-beergarden med musik och annat smått och gott. Fullständigt program presenteras efter hand.

Program

Fredag 22 september klockan 16–22
Beergarden bakom DN-skrapan, dj, samt mat och bar med ChouChou och Urban Deli.

Lördag 23 september klockan 11–18
Gästspel på Rålambstorget bakom Sweco-huset med dussinet aktörer, barnaktiviteter på lastgatan och beergarden i skulpturparken. På plats finns bland annat Farmer & Butcher, CN Chocolates, Netfood, Jädra Prästgård, Fromageriet, Pocket Café by Pontus, Bröd & Salt, Radici, Le Bar och La Tour. Under hela dagen bjuds det på smakprov och försäljning av ätbart.

Information
  • Datum
    22 sep. 2023 och 23 sep. 2023
Facebook-evenemang