Smakrikt gästspel på Foodtruck by Pontus

Fredagen den 5 oktober tar kocken och entreprenören Jonas Svensson över Foodtruck by Pontus utanför Tidningshuset och serverar asiatisk streetfood från nyöppnade Mr Voon Street Bar.

Från klockan 11 blir det bánh mì - vietnamesisk baguette med ingefärsgrillad kyckling eller friterad tempeh.

- Det ska bli en rolig upplevelse att få servera våra baguetter från Mr Voon Street Bar i Pontus foodtruck. Baguetterna är mycket uppskattade hos oss. Jag hoppas gästerna på Kungsholmen kommer tycka om dem, säger Jonas Svensson.

Bortsett från Mr Voon Street Bar driver han tillsammans med Melker Andersson även de populära systerkrogarna Miss Voon och Mr Voon, samt Miss Voon i Uppsala. Förra året tävlade han i Kockarnas kamp.

- Att låta etablerade kockar och krögare ta över foodtrucken är ett koncept vi tror starkt på. Våra gäster får möjligheten att prova på andra rätter och smakkombinationer, gästspelarna får möjligheten att erbjuda sina rätter i en ny del av Stockholm och vi följer vår strategi att leverera den bästa maten och upplevelsen till människor som är på väg. Det är en win-win, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Baguetterna kostar 120 kr och innehåller utöver kyckling/tempeh även kryddat ris och syrad samt rostad lök.