Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mr Voon

4,4
5 recensioner

Användarbilder på Mr Voon Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mr Voon av Mikaela Å.
  • Bild från Mr Voon av Catrin M.
  • Bild från Mr Voon av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 aug 2018

Har varit här igen och därför kommer här en ny recension. De har gjort om konceptet lite och nu är det förrätt, huvudrätt och dessert som gäller, men det går bra att plocka lite fler förrätter och dela. Vi tog fyra förrätter och... Visa hela »

26 mar 2019

Efter ett besök tycker jag det var bra. Personalen var väldigt uppassande (kanske pga att det var 7 andra sällskap i en väldigt stor restaurang) och väldigt trevliga. Gillar deras meny som är väldigt grill-fokuserad — man fick lite vårkänslor.

15 aug 2019

Stammis vid lunch. Älskar deras flat bread, tar den varje gång. Snabba med maten också. Stort plus!

26 mar 2019

Rekommenderar verkligen alla att testa Mr Voon😍. Jag har testat deras avsmakningsmeny, det var så galet gott. Magiskt mat, kul lokal och bra service. De har ändrat lite konceptet sen jag var där så blir snart ett kärt återseende😍.

Listad i: Mina favoriter
14 dec 2017

Syster(broder?)krogen till Miss Voon levererar på i stort sett alla plan. Supertrevlig miljö samt uppmärksam och trevlig personal, men framförallt väldigt god mat. Körde några förrätter och Wagyu till huvudrätt med några olika tillbehör,... Visa hela »