Spy Bar i veckan

Spy Bar öppnar sin uteservering i Humlegården nu i veckan och är stolta över att ha Studio i DJ-båset. Fräscht.

Onsdag 21:a maj spelar Adrian Nilsson (1900) och Fredrik Nilsson (Esque) skivor i Vita baren. Tydligen är det disco som gäller, vilket vi ser fram emot.

Torsdag 22:a är det efterfest för folket och icke-folket från Södra Teatern som vill fira Morrisseys födelsedag. Han fyller 49, vilket är ett år från 50. Grattis i förskott! Mycket The Smiths och eh... Morrissey utlovas, förvånande nog. Jag hoppas att Kristeen Youngs fellatiouttalande om Morrissey blir hyllat, då det tyvärr är det bästa som hänt honom på senare år.

Morrissey-festen hålls i Vita baren, där även Chapel Hill Second Coming med Lovisa Kasström kommer spela fredag den 23:e. Pressmailet för dem verkar lite weird, så det kan säkert bli bra.

Slutligen, på lördag den 24:e, spelar bland annat Studio i, ja, vita baren. Studio har blivit rätt inne nu, verkar det som, och det är förtjänat. Förutom fellatiosnacket om Morrissey är nog detta höjdpunkten i veckan. Denna dag lottas även fem ex. av Kleerups skiva samt "du och en annan"-platser på gästlistan ut. Lockande...