Stjärnkrögarens krogar börjar med exklusiv catering

Stjärnkrögarens krogar börjar med exklusiv catering

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Han har gjort succé med Matsalen och MatbarenGrand Hôtel och på senare tid även öppnat vegetariska Rutabaga och franska bistron The Sparrow Wine Bar & Bistro. Nu lanserar Mathias Dahlgren ett nytt cateringkoncept.

I takt med framgångarna har efterfrågan på catering ökat, något som nu fått stjärnkrögaren och hans team att ta fram fem exklusiva hemma hos-menyer. Därmed kan man till exempel återuppleva de Guide Michelin-belönade favoriterna från numera stängda Matsalen, eller smaka på Rutabagas vegetariska mellanrätter precis när man vill.

– Äntligen har vi nu ett tydligt cateringerbjudande där alla våra otroliga koncept får ta plats. Att få äta god mat berör mig och att få uppleva den känslan med mina kollegor och dela den med våra gäster varje dag är något helt otroligt. Nu äntligen kommer vi kunna uppleva den hemma hos och tillsammans med våra gäster, säger Mathias Dahlgren i ett pressmeddelande.

Bortsett från cateringmenyerna, som är anpassade för sällskap på minst tio personer, kommer teamet även att erbjuda gastronomiska vildmarksäventyr i norrländska fjällen fyra gånger per år.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.