Han har gjort succé med Matsalen och Matbaren på Grand Hôtel och på senare tid även öppnat vegetariska Rutabaga och franska bistron The Sparrow Wine Bar & Bistro. Nu lanserar Mathias Dahlgren ett nytt cateringkoncept.
I takt med framgångarna har efterfrågan på catering ökat, något som nu fått stjärnkrögaren och hans team att ta fram fem exklusiva hemma hos-menyer. Därmed kan man till exempel återuppleva de Guide Michelin-belönade favoriterna från numera stängda Matsalen, eller smaka på Rutabagas vegetariska mellanrätter precis när man vill.
– Äntligen har vi nu ett tydligt cateringerbjudande där alla våra otroliga koncept får ta plats. Att få äta god mat berör mig och att få uppleva den känslan med mina kollegor och dela den med våra gäster varje dag är något helt otroligt. Nu äntligen kommer vi kunna uppleva den hemma hos och tillsammans med våra gäster, säger Mathias Dahlgren i ett pressmeddelande.
Bortsett från cateringmenyerna, som är anpassade för sällskap på minst tio personer, kommer teamet även att erbjuda gastronomiska vildmarksäventyr i norrländska fjällen fyra gånger per år.