Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mathias Dahlgren Matbaren

4,0 • 6 recensioner

Användarbilder på Mathias Dahlgren Matbaren

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2017

Fruktansvärt trevligt ställe med mat i absoluta toppklass. Finns egentligen ingenting att klaga på MEN be aware - smakar det så kostar det. =)

3 mar 2018

Jag var här och åt middag när det var en specialmeny med Gotländsk tryffel i december. Det var premiär för mig på Matbaren och mina förväntningar efter att ha hört vänner lovord var otroligt höga. Jag och mitt sällskap blev placerade... Visa hela »

4 okt 2018 · Uppdaterad

Bra service, trevlig lokal och god vällagad mat. Riktigt fina fisk- och skaldjursrätter. Den vegetariska grannen faller mig dock mer i smaken men kanske inte helt rättvist att jämföra.

18 mar 2016 · Uppdaterad

Edit: varit här ett par gånger nu och tycker det är otroligt bra!

Skulle bli bjuden på födelsedagsmiddag här av en vän, men då vi hade svårt att få ihop det tog vi en lunch istället, vilket funkade precis lika bra eftersom de har s... Visa hela »

Listad i: Favoriter, Lyxlunch
12 jan 2015

Kort och gott en av Stockholms absolut bästa restauranger. Maten håller högsta kvalité och att äta fler mellanrätter gör upplevelsen både roligare och bättre. Vill man äta en bättre lunch så rekommenderar jag att gå förbi oc... Visa hela »

3 sep 2018

Frågade servingspersonlaen vad en rätt var varpå hon svarade: "Såg ni vad det åt brevid er? En sån". Smaklös Anka men för mycket senap, Gös med forellrom och pesto smaka bara som ICA's pesto, Degig dumpling med långkokt o picklad... Visa hela »