Mathias Dahlgren Matbaren

4,4
13 betyg
Redigera Mathias Dahlgren Matbaren

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mathias Dahlgren Matbaren

4,4
13 betyg
Redigera Mathias Dahlgren Matbaren

Användarbilder på Mathias Dahlgren Matbaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Örtsorbet – Bild från Mathias Dahlgren Matbaren av Adam L.
  • Torskkroketter och tryffelkorv – Bild från Mathias Dahlgren Matbaren av Adam L.
  • Bao – Bild från Mathias Dahlgren Matbaren av Adam L.
  • Biff – Bild från Mathias Dahlgren Matbaren av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 dec 2019

Fantastiskt bra! Fint komponerade rätter som även är vackert presenterade. Den enda rätten som inte var lika speciell var desserten. God, men inget utöver det vanliga smakmässigt. Bra service och trevlig lokal! Den enda anledningen till att jag inte är här ino... Visa hela »

8 sep 2017

Fruktansvärt trevligt ställe med mat i absoluta toppklass. Finns egentligen ingenting att klaga på MEN be aware - smakar det så kostar det. =)

3 mar 2018

Jag var här och åt middag när det var en specialmeny med Gotländsk tryffel i december. Det var premiär för mig på Matbaren och mina förväntningar efter att ha hört vänner lovord var otroligt höga. Jag och mitt sällskap blev placerade... Visa hela »

7 jun 2019

Magisk resturang! Dock inte lika bra denna gång som alla andra gånger, men trots det var det väldigt gott. De får 5 stjärnor för deras gamla meriters skull!! Härlig inredning, avslappnat och så mysigt att sitta och njuta av atmosfären. Havskräfto... Visa hela »

18 mar 2016 · Uppdaterad

Edit: varit här ett par gånger nu och tycker det är otroligt bra!

Skulle bli bjuden på födelsedagsmiddag här av en vän, men då vi hade svårt att få ihop det tog vi en lunch istället, vilket funkade precis lika bra eftersom de har s... Visa hela »

12 jan 2015

Kort och gott en av Stockholms absolut bästa restauranger. Maten håller högsta kvalité och att äta fler mellanrätter gör upplevelsen både roligare och bättre. Vill man äta en bättre lunch så rekommenderar jag att gå förbi oc... Visa hela »

11 jun 2019

Matbaren är också ett ställe som har rätt så självförklarande namn, fokus när man kommer hit ligger på den stora baren som man kan sitta vid och äta sin mat, men var inte oroliga det finns ett gäng bord runtom baren också för den s... Visa hela »

4 okt 2018 · Uppdaterad

Bra service, trevlig lokal och god vällagad mat. Riktigt fina fisk- och skaldjursrätter. Den vegetariska grannen faller mig dock mer i smaken men kanske inte helt rättvist att jämföra.

13 aug 2019

Lyxig atmosfär och menyn erbjuder spännande smårätter att ta in allt eftersom. Vägg i vägg med Grand Hotell. Trevligt att börja med ett glas i Cardier baren.

3 sep 2018

Frågade servingspersonlaen vad en rätt var varpå hon svarade: "Såg ni vad det åt brevid er? En sån". Smaklös Anka men för mycket senap, Gös med forellrom och pesto smaka bara som ICA's pesto, Degig dumpling med långkokt o picklad... Visa hela »

2 mar 2022

30 okt 2021

Listad i: Favoriter
2 jul 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.