Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mathias Dahlgren Rutabaga

4,0 • 3 recensioner
Mathias Dahlgren Rutabaga

Rutabaga (ett gammalt ord för kålrot) är stjärnkocken Mathias Dahlgrens vegetariska restaurang på Grand Hôtel Stockholm. Här huserade tidigare tvåstjärniga finkrogen Mathias Dahlgren Matsalen, som stängde 2016 och därmed lämnade plats för "vegetariska rätter i världsklass". Vill du veta mer om vad som händer i köket? Boka restaurangens chefs table och låt kockarna berätta allt om smaksammansättningar och förädlade råvaror.

Se även Matbaren

Användarbilder på Mathias Dahlgren Rutabaga

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 apr 2019

Verkligen trevligt med vegetarisk avsmakningsmeny! Temat för kvällen var blodapelsin som i någon form fanns med i de flesta rätterna. Det serverades allt från apelsinbuljong till hasselnötspizza med sprakande färger och smaker!! Favoriterna var syrlig vit sparris... Visa hela »

3 okt 2018 · Uppdaterad

Hur underbart är det inte med helvegetarisk fine dining?! Trevligt, innovativt och gott!

20 apr 2019

Översätt till svenska »

Pretty good for a vegetarian restaurant. The soup as snacks served in the beginning of the course was tasty full of flavors from nuts. The broccoli & truffle salad with yuzu & soy-sauce jelly dressing was also delicious. They could use less truffle to let the broccoli show its ability though... Visa hela »