Foto: Pressbild Foto: Pressbild

Stockholm Fashion Week tillbaka i Bibliotekstan

Modeveckan är tillbaka i Bibliotekstan med aktiviteter för allmänheten mellan den 31 augusti och 2 september. Tillsammans med Stockholm Fashion Week öppnas gatorna upp extra mycket för att skapa spännande mötesplatser.

Under modeveckan kommer Bibliotekstan att lyfta fram de varumärken som utgör en central del av Stockholms modevärld, samt bjuda in besökare till att lära sig mer om branschen. Under dagarna kommer en streetstyle-fotograf att vara på plats för att fånga besökarnas personliga stilar och uttryck.

Det kommer även att hållas workshops och paneldiskussioner kring mode och stil i The Sustainable Fashion Hub på Norrlandsgatan 6, med flera olika modeprofiler och varumärken. Den 31 augusti finns modeprofilen Emilia de Poret på plats för att ge personliga stylingtips. Modeveckans varumärken kommer att sända sina kollektioner och 'studio visits' digitalt via en livestream här.

Modeveckan inleds den 31 augusti med den livesända Fashion Future-konferensen, som sedan följs av en klädbytardag med appen Popswap där alla kan lämna in klänningar på Norrlandsgatan 6 från och med den 23 augusti. Den 2 september kommer Sthlm Stadsmission Remake att visa upp sin senaste kollektion.

Information
Visa på karta