Stor 2-årsfest för Salong Betong

Torsdagen den 27:e januari är det dags för Salong Betongs stora 2-årsfest på Nu! Nattklubb. Det blir en fet artist- och dj-line up med uppträdanden av Petter, Mange Schmidt, Rusiak & PeeWee, Ison & Fille och Vanessa Falk. Alla kompade av livebandet Chraa (som till vardags är bandet i Hoffmaestro). Det blir videorelease för Rusiak & PeeWees nya singer. Affischen avslöjar också "live tatuering", vad nu det innebär... Och så klart en hejdundrande fest!

Hej Danne Eriksson, VD och grundare av Salong Betong, och grattis! Vad önskar ni er i 2-årspresent?
-Vi önskar oss en bra discokväll med massa glada gäster.

Hur har ni egentligen fått så många stora artister att köra på samma scen under en kväll?
-Jag tror att det är just det, att dom får jobba med andra feta artister tillsammans med Sveriges hetaste liveband. Känns riktigt kul att dom vill komma och fira med oss.

Era fester är ju, precis som ni, ökända.. Varför det?

-Jag tror det är för att vi alltid drar fullt hus så det blir bra disco, plus att vi drar bra folk så det är alltid vibbig stämning.Sen försöker vi att varje gång göra nått som ingen annan gjort tidigare.
Och om nån har gjort det så försöker vi göra det bättre.

Vad kan du utlova om kvällen, som inte står på affischen?
-Jag kan utlova att jag kommer vara stressad för det är jag alltid på festerna som jag fixar men jag lovar att det kommer spelas ett gäng riktiga discodängor när jag och Jerry Hoffmaestro spelar skivor.

Här hittar ni biljetter (150 kr) till festen:

Salong Betong - Högdalen

Nu! Nattklubb

Highlights - Medborgarplatsen

Kungsgrillen - Hötorget

Judit & Bertil

Nu! Nattklubb | 22-03 | 18 år | Inträde 200 kr (150 kr förköp)