Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Judit & Bertil

2,0
3 betyg
Redigera Judit & Bertil

Judit & Bertil slog upp dörrarna i Hornstull 2004, och sedan dess har man lockat till sig en trogen Söderpublik. Här varvas avslappnat barhäng med okomplicerad matlagning och dj:s som ofta spelar hiphop från 90-talet. Det gäller att komma i tid, då både baren och matsalen lätt fylls upp med folk.

Judit & Bertil är döpt efter Judit och Bertil, som var mormor och morfar till en av ägarna och som träffades på 1930-talet och bodde tillsammans i Hornstull. Deras varma personligheter har smittat av sig på den familjära stämningen. Hit kommer den som gärna vill mötas upp och få avslappnat häng med vardagsrumskänsla. I baren blandas drinkar och i köket lagar man mättande rätter som surf and turf och köttbullar. Bortsett från varmrätter serveras även smårätter för den som vill ha något mindre att tugga på, såsom ost- och charktallrik eller svamptoast med örtaromtryffelmajo.

Stämningen håller i sig under hela veckan och här kan man fira både lillördag och lördag, men det är framför allt till helgen som Judit & Bertil kan bli knökfullt. En stämningshöjare är givetvis musiken, som varit ett signum sedan starten. Här spelar dj:s större delen av veckan, och i högtalarna är det inte minst hiphop som gäller. Slå dig ner med ett glas och kanske en matbit i baren, eller ta ett bord i restaurangen. På somrarna öppnar man även upp en uteservering längs Bergsundsstrand.

Användarbilder på Judit & Bertil Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
1 feb 2020

Känslan av ett gammalt cafe men där man kan komma hit för att ta något att dricka, drink, öl, m.m
De spelar old School musik. Riktigt chill ställe!

Hit kommer man om man vill chilla, ta något att dricka, men samtidigt kunna prata med sitt säll... Visa hela »

29 okt 2018

Gäller utehäng och drinkar
Sjukt besviken, hade höga förväntningar. Trodde det var chillaste chill stället; the place the hipster got born. Men i stället fick jag en besk eftersmak av mina flashbacks från 90-talet. Typiskt ställe som funnits sedan st... Visa hela »

14 nov 2020

Inte skönaste viben 😔

Dåligt alkoholfritt sortiment! Skulle beställa en alkoholfri drink och det gick inte - vilket i min värld år 2020 bör vara en självklarhet. Det e väl bara att plocka bort spriten.