Stureplansgruppen öppnar restaurangen Bonnie’s på Bank Hotel

Den 22 augusti öppnar Stureplansgruppen sitt första av fem hotell, Bank Hotel. Ett boutiquehotell med 115 rum, åtta sviter samt flera barer och restauranger. Hotellet ligger ett stenkast från stadens kärna på en lugn gågata strax intill Nybroviken, och hoppas bli en självklar mötesplats för så väl stockholmarna som hotellgäster där restaurangen Bonnie’s står i centrum.

Bank Hotel slår upp portarna på Arsenalgatan på Blasieholmen i Stockholm, och blir granne med bland annat Bistro Arsenalen. Hjärtat av hotellet och den centrala samlingspunkten blir restaurangen Bonnie’s, som får gott sällskap av den eleganta cocktailbaren Papillion, all-day lounge baren Sophies som öppnar oktober 2018 och en takterassen Boo Book med både bar och restaurang som öppnar våren 2019.

Huvudrestaurangen Bonnie's erbjuder totalt 94 gäster och serverar mat från ett internationellt kök, med fokus på det europeiska och mycket havsmat. Dess läge under ett högt glastak gör att matsalen får in naturligt dagsljus vilket ger liv åt hotellet. Hit kan man både som hotellgäst och lokalbo komma för att avnjuta frukost i form av buffé och en mindre à la carte, samt lunch och middag alla dagar i veckan.

Papillion som vätter ut mot Arsenalgatan en trappa ner från entrén är hotellets mest sofistikerade och eleganta samlingspunkt. Hit kommer den som önskar lugn och ro, i en miljö dekorerad efter bankdirektörens egna kontor. Cocktail-menyn är klassisk, med moderna inslag.

Sophie's Bar på Bank Hotel är en något mer modern bar med avslappnad stämning. Hit välkomnas alla för så väl en kaffe som bit mat eller afterwork. Här kan man ta det lugnt och sitta länge.


Klicka här för bokningar.