Bistro Arsenalen

4,6
9 betyg
$$$
Medelhavsrestaurang
Bistro Arsenalen
4,6
9 betyg

Den här livade medelhavsbistron på Arsenalsgatan bjuder på en lika delar klassisk och modern upplevelse. I köket ligger fokus på europeiska smaker, medan ostron, bubbel, dj:s och AW-häng är melodin i champagne- och cocktailbaren. 

Den både klassiska och moderna Bistro Arsenalen har fått sitt namn från gatan som är dess hem, Arsenalsgatan på Östermalm. Här har man skapat en lika mysig som livlig bistro med lunch, middag och AW-häng i skön atmosfär. På helgerna vrider man upp volymen när dj:s står bakom skivspelarna och skapar rätt lördagsstämning.

Restaurangen består av två delar, matsalen och champagnebaren. I restaurangen äter man lunch och middag på sydeuropeiskt manér, med lite extra tonvikt på det franska köket. Lunchmenyn bjuder på såväl plat du jour som à la carte, och kvällsmenyn har både klassiska förrätter, varmrätter och efterrätter, med tillägg som lite finare köttbitar, charkuterier och ostron. Till det goda dricker man ett glas väl utvalt vin från den imponerande vinlistan. Och just ostron blir det mer av i champagne- och cocktailbaren. Här dricker man bubblor och cocktails som skakas fram på nolltid av Arsenalens bartendrar.

Det hela knyts ihop i en miljö som även den andas klassisk bistro, med mönstrat klinkergolv, djupgröna skinnsoffor längs väggarna, stora speglar, kristallkronor och marmorbord.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
9

Recensioner av Bistro Arsenalen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag var här på en vardagslunch. Lokalen var trevlig men relativt liten så det var ganska tätt mellan borden. Det var dock inget som störde oss så mycket. Vi tog dagens, vilket var schnitzel för 185 kr. Den var god men inte wow. Maten var också ganska kall...

Mer 4,5 än 5 stjärnor i min bok. Finns viss förbättringspotential.
Håller generellt en hög nivå. Tidvis lite för bullrigt i matsalen, men när det är bra så är det riktigt bra.
Stammistätt, rutinerad personal, ett kök so...

Texten har översatts automatiskt.

Bästa råbiff och tryffelpasta i Stockholm! Bra ställe!

Fransk bistro i skön atmosfär, dock mat med franska och svenska smaker. Vi droppade in sent en kväll, när många gäster redan gått, för en liten matbit på väg hem. Vi tog en klassisk anklever toast och en löjrom. Gott, inget att klaga på...

Bistro Arsenalen är en hyfsat nyöppnad restaurang på Arsenalsgatan, vid Bukowskis typ. Vi var här på en måndagkväll och det var helt tomt, men lite musik och en väldigt trevlig lokal gjorde att vi ändå kunde uppskatta atmosfären. Vi tog bå...

Listad i: Lyxlunch

Wonderful place on Arsenalsgatan. Friendly staff and the food is amazing. We had the truffle pasta (hands-down best in town) and their signature steak tartare all of which had amazing flavors and nice plating! Will definitely be back!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
9

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Bistro Arsenalen?

Vi har klassificerat Bistro Arsenalen som:

  • Cocktailbar
  • Champagnebar

Vilken typ av mat serveras på Bistro Arsenalen?

På Bistro Arsenalen serveras bland annat:

  • Franskt
  • Europeiskt
  • Medelhavet

Vad kostar det att äta på Bistro Arsenalen?

Bistro Arsenalen ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Bistro Arsenalen uteservering?

Ja, Bistro Arsenalen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Bistro Arsenalen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Bistro Arsenalen. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Bistro Arsenalen?

Bistro Arsenalen ligger på Arsenalsgatan 3, 111 47, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 100m).