Stureplansgruppen välkomnar nytänkande juicebar och topprestaurang

Stureplansgruppen fortsätter att expandera och ingår nya spännande samarbeten. På tur stor den nytänkande juicebaren Neu, som öppnar i Sturegallerian och finkrogen Ekstedts på Humlegårdsgatan. Två upplyftande nyheter när vintern står för dörren.

Ännu ett toppställe öppnar i Sturegallerian. Denna gång en sprudlande vitaminkick vid namn Neu. Stockholmarna får nu smaka på en nytänkande juicebar med nattklubbsinslag. Ja, smoothies och juicedrycker har fått fyndiga cocktailnamn. Vad sägs om till exempel om en Your Phonenumber? Hells kitchen eller varför inte en Shopaholic efter shoppingrundan? Huvudfokus är färskpressade juicer och smoothies med riktiga kvalitetsråvaror, som görs pronto på beställning. Förutom svalkande fruktkickar erbjuder stället även en härlig kaffemeny och grillade smörgåsar, som en rivig Spicy Tuna eller en Italieninspirerad Serrano med mozzarella och tomat. Neu, med sin barkänsla i dagsljus, ligger vägg i vägg med Sturegallerians Le Café.

Den andra roliga nyheten är att Niklas Ekstedt, också känd som Mat-Niklas, tillsammans med Stureplansgruppen om några veckor öppnar restaurangen Ekstedts på Humlegårdsgatan. Detta blir det andra kompanjonskapet sedan höjdarstället Restaurang 1900. Det blir baskisk stil med öppen vedeldad grill och läcker mat inspirerad från hela världen. Stället kommer ha plats för 50 sittplatser och inredningen kommer bland annat att präglas av skandinaviska träslag som barrskog, äppelträ och björk. Håll ögonen öppna för snart kommer mer spännande information inför nyöppningen.

Bild: Neu

Neu, Sturegallerian | Ekstedts, Humlegårdsgatan 17