Superlative Conspiracy DJ Bash

Text uppdaterad den 6 augusti

080808 kommer hela Stureplan spärras av och förvandlas till Sveriges största dansgolv genom tiderna.

För att väcka uppmärksamhet runt DJ-kulturen som har fått fotfäste i Sverige kommer Stureplan byggas om till ett gigantiskt dansgolv för 50.000 personer! Med den siffran så förstår ni att det kommer att bli något utöver det vanliga och där vi äntligen tar ett steg mot internationella mått när det gäller kapacitet för en dansande massa. Det får mig att tänka på Sphere The Experience som tyvärr ställdes in på grund av för dålig biljettförsäljning.

Det blir uteserveringar, sjukt mycket ljud och galet mycket ljus. På Biblioteksgatan sätter man upp en 23 meter lång bar. Artisterna som ska köra kommer att stå på Spy Bar-balkongen (precis ovanför Laroy-fönstrena). Det kan bli riktigt coolt!

22-03 | Fri Entré | 20 År | 080808

Djs:

Det är få personer som representerar Sverige så hårt som Steve Angello och Sebastian Ingrosso. De är konstant ute på spelningar runt om i världen men nu är de återigen på plats i Stockhom. De står bakom "Swedish House Mafia" tillsammans med Axwel och Erik Prydz.
Internationelt är de extremt efterfrågad när det gäller spelningar samt remixar (exempelvis Justin Timberlake, Nelly Furtado, Timbaland, Robin´s) och inte minst deras egna hits som spelas av de flesta djs.

Steve Angello
Steveangello.tv/

Sebastian Ingrosso
Myspace.com/sebastianingrosso
Sebastianingrosso.blogspot.com/

Steve Angello


Busy P (FR)
Pedro Winter aka Busy P, manager för succéskivbolaget Ed Banger med artister som Justice, Uffie, Dj Mehdi med mera. Han har tidigare varit manager åt Daft Punk under 12 år men nu lägger han ned sin själ i Ed Banger som DJ/producent/manager.
Myspace.com/busyp

The Bloody Beetroots (FR)
Bob Rifo and Tommy Tea A.ka The Bloody Beetrots är Italiens svar på "Ed Banger-gänget", superhypade på bloggar runt om i världen och har massor av hits i bagaget t.ex. senaste remixen på Timbaland.
Länk till Live June mix:
Zshare.net/audio/12847287b953b8e0/
Myspace.com/thebloodybeetroots


The Bloody Beetroots