Surfers återvänder till Humlan sommaren 2019

Även denna sommar kommer det kinesiska köket att ta över i Humlegården när Humlan återigen får sällskap av den populära restaurangen Surfers. I år utökas även utbudet med en barmeny, nya drinkar och möjlighet till takeaway.

Fredag den 17 maj är det äntligen dags för Humlan – Stockholms mest grönskande uteservering – att öppna upp för säsongen, bara ett stenkast från pulserande Stureplan. Efter förra sommarens succé väljer alltså den Sichuan-inspirerade restaurangen Surfers att ta över Humlan än en gång. Under sommaren 2019 kommer du att kunna förvänta dig en unik kinesisk matupplevelse i kombination med en färgsprakande atmosfär som sprudlar av värme och kärlek.

– Vi har verkligen längtat tillbaka till Humlan och känslan är kanon, lite samma pirr som när en var liten och du visste att alldeles snart så väntar ett långt och härligt sommarlov, Mymlan Isenborg från Surfers.

På Surfers får du vara med om en kulinarisk upplevelse med vällagad och smakrik surfmat i form av smårätter från de kryddstarka delarna i Kina. Inför den nya sommarsäsongen kommer vi kunna se några nya rätter på menyn som glaskrabba med kryddig korianderdipp, fläsksida som serveras i vitlöksolja och sallad med kelp, en alg som är vanlig i kinesisk matlagning. Halva menyn går även att få serverad vegetarisk/vegansk och till denna säsong finns även en något större barmeny så att det ska kännas självklart att titta in på en spontandrink såväl som att äta i baren.

Här är det sommar året om, Feng-shuin är alltid på topp, drinkarna vackra och färggranna och ölen är alltid kall. Drinklistan är om möjligt mer fruktig och somrig i år, dessutom så välkomnar vi ett helt gäng nya kollegor i baren, och nu kommer du till och med kunna beställa takeaway om du vill ta med dig maten hem till sängen.