Söderhotell får ny restaurang och vinbar

Söderhotell får ny restaurang och vinbar

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Nu slår NOFO Hotel & Wine Bar upp portarna till hotellets nya vinbar och restaurang på Tjärhovsgatan. Hit vill man välkomna både locals och internationella gäster.

NOFO öppnade i anrika lokaler 2015 och har under åren haft en pågående renovering. Den 8 mars är det premiär för hotellets nya restaurang och bar som ska bli en stämningsfull oas.

För menyn står Alexander Alkesten, F&B Brand Manager, tillsammans med kocken Mikko Hyssy, som bland annat kommer från Farang i Helsingfors och Grand Hôtel och Boquerian i Stockholm. Bortsett från sharing-rätter som ceviche, Reuben Sandwich och lättfriterad bläckfisk satsar man på spännande viner.

– Fokus för vinlistan är småskaliga producenter med ett naturligt tänk, utan större pretentioner. I nära samarbete med våra leverantörer kommer vi att erbjuda guldkorn som inte går att finna någon annanstans, berättar William Holmberg, sommelier och vinbarsansvarig på NOFO.

Till sommaren kan man även förvänta sig en lummig innergård med barhäng under bar himmel.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.