Nu slår NOFO Hotel & Wine Bar upp portarna till hotellets nya vinbar och restaurang på Tjärhovsgatan. Hit vill man välkomna både locals och internationella gäster.
NOFO öppnade i anrika lokaler 2015 och har under åren haft en pågående renovering. Den 8 mars är det premiär för hotellets nya restaurang och bar som ska bli en stämningsfull oas.
För menyn står Alexander Alkesten, F&B Brand Manager, tillsammans med kocken Mikko Hyssy, som bland annat kommer från Farang i Helsingfors och Grand Hôtel och Boquerian i Stockholm. Bortsett från sharing-rätter som ceviche, Reuben Sandwich och lättfriterad bläckfisk satsar man på spännande viner.
– Fokus för vinlistan är småskaliga producenter med ett naturligt tänk, utan större pretentioner. I nära samarbete med våra leverantörer kommer vi att erbjuda guldkorn som inte går att finna någon annanstans, berättar William Holmberg, sommelier och vinbarsansvarig på NOFO.
Till sommaren kan man även förvänta sig en lummig innergård med barhäng under bar himmel.