Thatsup satsar på bloggar

Thatsup har växt snabbt senaste året. Antalet anställda har fördubblats och varumärket har stärkts tack vare satsningar inom många nya områden med fokus på digitala medier. Vi har bland annat ökat vårt engagemang i sociala medier och kan nu även avslöja vår senaste satsning, en ny bloggplattform. Fem nya bloggare har rekryterats inför lanseringen och vi kommer att värva ännu fler som har en identitet som går i linje med Thatsup.

– Antalet medlemmar som recenserar restaurangbesök och upplevelser växer snabbt och nu vill vi bredda oss ännu mer för att erbjuda en helhet på sajten. Bloggare har alltid varit intressant för Thatsup, men tiden har helt enkelt inte funnits tidigare. Vi har nu satsat på att bygga en snygg portal och valt ut bloggare som kompletterar vår sajt. Det ska bli enormt roligt att välkomna dessa härliga personer till Thatsup, säger Ida Berzén, marknadsansvarig och community manager på Thatsup.

Thatsups CTO Fredrik Jungstedt har tillsammans med Sam Brandhildh, ny Design Director sedan april 2018, byggt en ny plattform med en kreativ bredd och ett modernare utseende än den tidigare. I och med nylanseringen har man rekryterat helt nya bloggare inom olika ämnesområden som hälsa, livsstil, mat och dryck - men alla med en tydlig anknytning till Thatsups identitet.

– Jag är otroligt nöjd med den nya plattformen. Den är snygg, både i mobilen och på desktop. Dessutom är det ett väldigt smidigt verktyg man använder för att uppdatera bloggen. Vi kommer fortsätta jobba aktivt med att utveckla detta. Fokus framöver kommer vara att koppla samman bloggarna med materialet på Thatsup. Till exempel att man på ett snyggt och enkelt sätt kan tipsa sina läsare om sina favoritställen och liknande, fortsätter Ida.

Inför lanseringen har vi rekryterat följande bloggare:

  • Charlotte Halzius, utsedd till världens bästa bartender i Diplomático World Tournament
  • Linn Wiklund Wandrup, frilansjournalist som varvar mat, mode och livsstil
  • Agnes Lindberg, mamma med stenkoll på Stockholms krogvärld
  • Isabella Sess, träningsprofilen som brinner för hälsa och god mat
  • Johan Evers, utsedd till en av världens bästa bartenders av World Class samt partner i Penny & Bill. 

Agnes, Isabella, Johan och Linn går live den 4 juni och Charlotte ansluter inom kort.