Tictail öppnar butik på Hobo Hotel

24 varumärken till försäljning 24 timmar om dygnet. Nu öppnar den första fysiska Tictail-butiken i Sverige, och det gör den på Hobo Hotel i Stockholm.

Tictail öppnade i samarbete med Hobo Hotel sin första svenska pop up-butik tosdagen den 17 maj. Den hittas i hotellets lobby med teamet "Summer Escape in the Swedish Achipelago" - vad som är revolutionerande är den kommer att vara tillgänglig dygnet runt.

Med detta samarbete hoppas Hobo Hotel och Tictail kunna ge nätshopping ett nytt ansikte, då man på detta sätt får en mötesplats där flera shoppingsugna stockholmare och turister kan samlas, på ett smidigare sätt.

- Vi tycker att ett hotell skall vara mycket mer än något du bara sover och äter på. Tusentals människor går genom våra dörrar varje år, och trots att vi lever i en digital värld behöver människor närhet och personlig kontakt, säger Mattias Stengl, Manager för Hobo Hotel.

Du kan hålla utkik efter butikens sortiment och självklart även handla samma varor på Tictails hemsida.

- Jag blev väldigt exalterad över Hobo Hotels tidigare utställningar, och ville vara med och utveckla dem. Tictail x Hobo kommer bli en av Stockholms pärlor, med världens mest begåvade designers på plats. Jag utmanar dig att gå därifrån tomhänt, säger Anna Decilveo, ansvarig för produkterna hos Tictail.