Hobo Stockholm

3,4
7 betyg
Hotell

På Hobo samsas det urbana med känslan i att resa runt i en gammal husbil och sitta tillsammans vid lägerelden. Miljöerna är skapade av den prisbelönta, Berlinbaserade designern Werner Aisslinger som har utgått just från det äventyrliga. På hotellet finns restaurang, bar och café med fokus på grönt och närodlat. Dessutom arrangeras event såsom TED Talk, AW, konserter och mycket mer. Hotellet är beläget i det nya, innovativa kvarteret Urban Escape Stockholm.

Föreslå ändringar

Recensioner av Hobo Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep 2018

Detta är en frukost recension. Jag har funderat lite över hur man ska recensera hotel som erbjuder allt. Men när det är såhär bra frukost kan man inte låta bli att recensera just den.

Det finns så mycket jag tyckte om med denna frukost. Till att b... Visa hela »

Listad i: Frukost
19 aug 2018

Jag har varit här både på frukost och på AW.
Frukosten var väldigt god och prisvärd, det fanns allting du vill ha på frukost. Det är en buffé (du kan dock köpa separat frukost också, typ en macka) som erbjuder mackor, smoothie, ä... Visa hela »

21 okt 2018

Brunch på Hobo

Jag har enbart testat på brunchen på Hobo Hotel - som tyvärr var en riktig diss. Menyn består (till största delen) bara av våfflor, där vi tog in löjromsvåfflan efter rekommendation samt avokadotoast och pommes. Vå... Visa hela »

19 maj 2019

Har bara besökt detta ställe i samband med event. Så kan ej göra bedömning på maten. Dock var drinkarna där goda! En Aperol spritz som var Bra balanserad, god och svalkande.
Stället är väldigt coolt inrett, personligt. Dock väldigt då... Visa hela »

5 nov 2018

Haft både frukost och middag här.
Även en Staycation.

Hotell med avskalad hotellobby, självincheckning via dator. Till vänster finns hissar som tar dig till ditt fönsterlösa rum.
Svänger du däremot till höger så bemöts du... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
26 aug 2019

Varit här för större events som varit väldigt roliga, men kanske inte rättvist mot maten som var helt okej (paketmeny). Däremot väldigt bra för just events för den som vill anordna något för större grupper. Går gärna tillbaka fö... Visa hela »

26 feb 2023