Hobo

3,4
7 betyg
$$
Boutique-hotell
Hobo i en mening: Modernt boutiquehotell med unika rum, restauranger, bar, evenemang, musik och konst.

Mötesplats för äventyrliga själar

Det urbana boutiquehotellet Hobo är en plats för såväl hotellgäster som locals att umgås på. Precis så vill gänget på Hobo ha det, med hotell, evenemang, musik och konst under ett och samma tak.

Hobo vill vara mer än ett hotell. Istället vill de skapa en kreativ mötesplats för nyfikna människor att umgås och njuta av livet på. Här ryms 201 hotellrum, restaurang, bar, eventlokaler, takrestaurangen Tak och pop up-butiken Space By.

Interiörmässigt samsas modern brutalism med frihetskänslan i att resa runt i en gammal husbil. Miljöerna är skapade av den prisbelönta, Berlinbaserade designern Werner Aisslinger som har utgått just från det äventyrliga. Hotellrummen är alla unika och finns i fyra kategorier, från sleeper-rum utan fönster till stora sviter.

I restaurangen serveras mat med influenser både från Sydeuropa och Sverige, med inslag av comfort food. Fokus ligger på hållbarhet, med närproducerade råvaror och egenodlade ingredienser, och i baren hälls bland annat naturviner och lokal hantverksöl upp. Inte sällan tar konst, musik och evenemang plats i restaurangen. Frukosten serveras däremot i den svensk-japanska takrestaurangen med det passande namnet Tak.

Hotellet är beläget i det innovativa kvarteret Urban Escape, och från det centrala läget precis vid Brunkebergstorg har du nära till det mesta som Stockholm har att erbjuda: restauranger, museer, aktiviteter och sevärdheter.

Hobo har även eventlokaler att hyra för spelningar, releasefester, middagar, drinkar och privata fester.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
7
Facebook-logo
Facebook
4,5
791
Yelp-logo
Yelp
4,1
19
Google-logo
Google
4,2
1 454

Recensioner av Hobo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Detta är en frukost recension. Jag har funderat lite över hur man ska recensera hotel som erbjuder allt. Men när det är såhär bra frukost kan man inte låta bli att recensera just den.

Det finns så mycket jag tyckte om med denna frukost. Till att b...

Listad i: Frukost

Jag har varit här både på frukost och på AW.
Frukosten var väldigt god och prisvärd, det fanns allting du vill ha på frukost. Det är en buffé (du kan dock köpa separat frukost också, typ en macka) som erbjuder mackor, smoothie, ä...

Har bara besökt detta ställe i samband med event. Så kan ej göra bedömning på maten. Dock var drinkarna där goda! En Aperol spritz som var Bra balanserad, god och svalkande.
Stället är väldigt coolt inrett, personligt. Dock väldigt då...

Brunch på Hobo

Jag har enbart testat på brunchen på Hobo Hotel - som tyvärr var en riktig diss. Menyn består (till största delen) bara av våfflor, där vi tog in löjromsvåfflan efter rekommendation samt avokadotoast och pommes. Vå...

Haft både frukost och middag här.
Även en Staycation.

Hotell med avskalad hotellobby, självincheckning via dator. Till vänster finns hissar som tar dig till ditt fönsterlösa rum.
Svänger du däremot till höger så bemöts du...

Listad i: Brunch/Helglunch

Varit här för större events som varit väldigt roliga, men kanske inte rättvist mot maten som var helt okej (paketmeny). Däremot väldigt bra för just events för den som vill anordna något för större grupper. Går gärna tillbaka fö...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
7
Facebook-logo
Facebook
4,5
791
Yelp-logo
Yelp
4,1
19
Google-logo
Google
4,2
1 454

Representerar du Hobo?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Hobo?

På Hobo serveras bland annat:

  • Medelhavet
  • Europeiskt
  • Pizza
  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Hobo?

Hobo ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Var ligger Hobo?

Hobo ligger på Brunkebergstorg 4, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger T-Centralen. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 200m).