Trattoria Grazie öppnar filial i Täby Centrum

Den 15 september öppnar den italienska restaurangen Trattoria Grazie upp dörrarna till en helt ny restaurang i Täby Centrum. Sedan tidigare finns restaurangen i Hammarby sjöstad, och konceptet blir detsamma i Täby. Man tar utgångspunkt i genuint lagade italienska rätter, skapade av råvaror av högsta klass.

Den italienska restaurangen Trattoria Grazie har kommit att blir en välkänd aktör bland matfantaster i Stockholm. Nu satsar man vidare och öppnar sin andra verksamhet i Täby Centrum.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Trattoria Grazie till Täby Centrum. Vår café och- restaurangdel, Täby Deli, är ett populärt besöksmål för matälskande kunder och vi ser nu fram emot att komplettera utbudet ytterligare med mat från det italienska köket, som ju är en storfavorit hos många, säger Veronica Sjövik Sten, centrumchef Täby Centrum.

– Vi är jätteglada över att öppna vår andra restaurang i just Täby. Det är roligt att få vara en del av Täby Deli och hela vårt team ser nu fram emot att komplettera det restaurangutbud som redan finns med våra traditionella napolitanska rätter så som fantastisk pasta, spröda pizzor och goda sallader, säger Hülya Özay, VD Trattoria Grazie.

Besökare kan njuta av italienska pizzor och pastarätter, men även paninis, sallader och italienska desserter. Restaurangen öppnar den 15 september klockan 10.