Under Bron öppnar för tionde säsongen

Den populära sommarklubben Trädgården i Skanstull har stängt för i år – nu återvänder systerklubben Under Bron med nya klubbsamarbeten och koncept under Skanstullsbron.

– Tanken är att bjuda in fler element som vi tycker väldigt mycket om men som tidigare inte fått plats i nattklubbsmiljön, berättar Johanna Beckman, kreativ chef för Trädgården och Under bron.

Fredagarna fylls bland annat av vin och film, bingo, karaoke, nya artister och samarbeten med standupklubbar. Bitter Pills, som tidigare i år fick lägga ned i Hornstull, kommer att hålla i pubkvällar och så blir det nya samarbeten med olika klubbarrangörer och koncept.

På tal om klubbar kan man förvänta sig underground-genrer och elektronisk dansmusik med bokningar som Answer Code Request, Pearson Sound, Dana Ruh och Roman Flügel. Dark disco-klubben Vamp gästar Under Bron med namn som Fango och Krystal Klear.

Veganmat och naturvin
Det blir även fokus på mat och dryck. På lördagarna återvänder konceptet "Late Night Dining" till den veganska fine dining-restaurangen Växthuset, där man får en intim middag med egen kock och dj. Under natten blir det även drinkbord med drinkar, naturvin och hantverksöl.

Naturvin kommer man för övrigt att kunna dricka fram till småtimmarna på Stockholms första naturvinsbar som har öppet fram till 04.

– Det saknas en bar med bra naturvin som har öppet länge! Det är där vi kommer in. Det känns helt fantastisk att kunna dricka god-vin fram till 04, säger Johanna Schneider, bokningsansvarig på Trädgården och Under Bron.

Under Bron gör sin premiärhelg fredag och lördag den 20-21 september.